HP prezinta inovatii in sistemele de imprimanre

In cadrul conferintei anuale a diviziei IPG (Imaging and Printing Group), organizate la Shanghai, HP a anuntat o serie de inovatii, colaborari, aplicatii si solutii noi pentru toate tipurile de utilizatori – de la utilizatorii finali, la companii mici si mijlocii (IMM-uri) si, mai departe, la companii foarte mari si clienti exigenti, specializati in grafica.

HP a anuntat, de asemenea, ca proiectele de implementare a tehnologiilor sale de imprimare din cloud devin tot mai populare, dupa ce compania a vandut, la nivel mondial, peste 10 milioane de imprimante ce se pot conecta la Internet.

Scanarea obiectelor 3D, instrumente si servicii pentru IMM-uri

Companiile mici si foarte mici au nevoie de cele mai bune instrumente pentru a-si desfasura activitatea si pentru a se face cunoscute pe piata, in special atunci cand se confrunta cu potentialul unei dezvoltari foarte rapide. Inovatiile HP ajuta aceste companii sa tina pasul cu viteza cu care se schimba cerintele utilizatorilor:

- HP TopShot LaserJet Pro M275 este un multifunctional de birou accesibil companiilor mici, care poate captura imagini cu obiecte 3D si poate scana orice documente. Imprimanta este echipata cu HP TopShot Scanning, o tehnologie revolutionara care captureaza sase imagini separate ale unui document sau ale unui obiect 3D, pe care le reuneste apoi intr-o imagine finala completa si cu o calitate exceptionala. Datorita acestei tehnologii, IMM-urile au posibilitatea sa produca imagini de calitate ce pot fi utilizate imediat, fie pentru materiale imprimate, fie online.

- Noile HP Officejet Pro 8600 e-All-in-One si HP Officejet Pro 8100 ePrinter livreaza documente color de calitate profesionala la costuri cu pana la 50% mai mici decat imprimantele laser si permit imprimarea de oriunde, cu ajutorul dispozitivelor mobile echipate cu HP ePrint. Noile echipamente ajuta companiile sa se dezvolte, atat datorita noilor cerneluri utilizate, care rezista chiar si atunci cand se folosesc markere pentru sublinierea textului, cat si posibilitatii de a imprima fara borduri pe ambele fete ale hartiei, precum si datorita solutiilor de cloud.

- Noile aplicatii HP pentru business, precum Biz Card Scanning si Receipt Scanning Apps de la Shoeboxed, le permit IMM-urilor sa se concentreze pe impactul activitatii lor.

- Cu ajutorul Scheduled Delivery Apps, managerii pot primi de la Managers Tools, creatorii unui podcast de business premiat, sfaturi pe baza carora sa actioneze si sa isi imbunatateasca abilitatile de leadership, si, de asemenea, de la RTT News, un furnizor global important de agentii de stiri financiare, un sumar complet despre situatia de pe Wall Street inaintea deschiderii tranzactionarii.

In acelasi timp, HP face eforturi pentru a le permite si IMM-urilor sa se bucure de tehnologiile disponibile pana acum doar companiilor mari. Dupa achizitia recenta a Printelligent, lider in zona serviciilor de administrare a imprimarii, HP lanseaza HP Partner Managed Print Services, prima dintr-o serie de oferte dedicate partenerilor de distributie pe care HP intentioneaza sa le lanseze in urmatorul an. Mai mult decat atat, HP a adaugat in portofoliul sau si o serie de solutii HP pentru documente – inclusiv HP Access Control Express, HP and Nuance eCopy ShareScan si HP and Capella FormPort.

Noi imprimante HP LaserJet si un nou scaner pentru companii de toate marimile

HP a introdus pe piata doua imprimante LaserJet si un scaner de documente pentru a facilita mobilitatea si fluxul de procese de lucru in companii.

- Seria de imprimante HP LaserJet Enterprise 600 M601, M602 si M603 – o serie de imprimante monocolor sigure, usor de utilizat si cu acces la Internet, proiectate pentru a ajuta companiile sa isi imbunatateasca procesele de imprimare a unui volum mare de documente.

- HP LaserJet Enterprise 500 color M551 series - o imprimanta HP cu tehnologie ePrint, ideala pentru echipele de lucru din companii care au nevoie de documente color de calitate profesionala, dar si de instrumente de administrare a documentelor.

- HP Scanjet Enterprise 8500fn1 Document Capture Workstation - un scaner optimizat pentru grupuri de lucru cu cerinte complexe de scanare in retea, ce include un touchscreen color mare si usor de folosit.

Servicii si solutii pentru companii

Pentru a simplifica procesele de lucru complexe si pentru a imbunatati modul in care lucreaza companiile, HP a introdus pe piata o serie de solutii si servicii noi si imbunatatite. Serviciile HP de procesare a documentelor ajuta clientii sa isi dezvolte afacerea, sa sustina transformarea proceselor, sa reduca costurile si sa isi imbunatateasca productivitatea. Suita de solutii pentru documente le ofera clientilor optiunea sa isi externalizeze toate sau doar o parte din functiile de administrare a documentelor, dandu-le utilizatorilor posibilitatea sa acceseze informatiile de care au nevoie de oriunde, oricand si prin intermediul oricarui canal.

HP Access Control Express cu HP Access Control Mobile Release reprezinta o solutie compusa dintr-o serie de instrumente simple si eficiente care ajuta la reducerea costurilor de imprimare si la protectia datelor, crescand increderea si productivitatea utilizatorilor.

Mai multa libertate pentru marketeri din toata lumea

Noul HP Smart Marketing Suite este o solutie de administrare a fluxurilor de documente care raspunde aspectelor ineficiente din activitatea liderilor de marketing din companie. Solutia include o serie de programe software si servicii care optimizeaza si automatizeaza fluxurile cu continut de marketing, din momentul pregatirii brief-ului creativ pana la implementare, conducand la economii de timp si bani ce pot fi redirectionate catre cresterea eficientei actiunilor de marketing. Pentru a dezvolta aceasta oferta, HP a colaborat cu Omnicom Group Inc., un lider global in domeniul comunicatiilor de advertising si marketing.

Solutii mobile pentru utilizatori individuali si companii

HP face experienta mobila de imprimare mai rapida si mai usoara, astfel incat clientii sa isi poata indrepta atentia si eforturile pe activitatile curente, fie ca sunt acasa, la birou sau in miscare. Noile solutii mobile HP le permit oamenilor sa includa imprimarea in vietile lor digitale din orice loc in care s-ar afla.

- Noua gama de imprimante Photosmart si ENVY110 e-All-in-One le ofera utilizatorilor modalitati flexibile de a imprima imagini si documente printr-un simplu email catre echipamentele lor dotate cu ePrint. Cu un design compact si stilat, aceste imprimante sunt potrivite in orice casa.

- Pentru IMM-uri, prima oferta HP ePrint Wireless Direct din industrie le permite utilizatorilor sa se conecteze direct la imprimante HP fara sa mai fie nevoie de o retea sau de conexiuni la Internet. Utilizatorii pot sa se conecteze la o imprimanta folosind practic orice dispozitiv mobil echipat cu Wi-Fi, printr-o conexiune directa (peer-to-peer).

- Noua aplicatie HP ePrint Home and Biz reuneste experienta ePrint cu o aplicatie mobila pentru smartphone-urile si tabletele Apple iOS, Android sau Symbian, disponibila fara costuri suplimentare, ce ajuta clientii sa imprime documente si fotografii.

- Driverul mobil HP ePrint simplifica imprimarea de pe notebook-uri pe imprimante HP. Utilizatorii trebuie doar sa aleaga optiunea „File and Print'' de pe orice imprimanta ce incorporeaza tehnologia ePrint.

- Noua aplicatie mobila HP Printer Control pentru dispozitive Apple iOS ofera posibilitatea de a controla wireless imprimanta printr-o experienta impecabila de imprimare mobila. Clientii pot sa scaneze imagini si documente si sa le trimita catre propriile conturi de email, Facebook sau Google Docs chiar de pe dispozivele lor mobile. Utilizatorii pot, de asemenea, sa monitorizeze statusul imprimantei si al consumabilelor.

- Intr-o premiera pentru segmentul de imprimare mobila, aplicatia de cloud HP ePrint pentru smartphone-uri BlackBerry® le permite utilizatorilor acestui tip de echipamente sa imprime catre trei solutii de cloud cu o singura aplicatie: imprimante cu HP ePrint, imprimante HP Enterprise si imprimante HP Public Print Location. Aplicatia va fi disponibila incepand cu data de 31 octombrie 2011.

- Versiunea de imprimare mobila HP ePrint Enterprise 1.6 le ofera acum utilizatorilor de dispozitive mobile posibilitatea sa valorifice solutia de memorare a joburilor de imprimare si functionalitatea PIN inclusa in peste 50 de modele de imprimante HP LaserJet, prin care utilizatorii trimit documente catre imprimanta de pe dispozitivele lor mobile, acestea fiind imprimate doar atunci cand se introduce un cod unic personal.

 

hp logo

Cele mai citite