Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Butonul Subscribe Facebook

Facebook a prezentat noul buton subscribe care iti permite sa selectezi exact tipurile de actualizari pe care vrei sa le vezi de la prietenii tai. De asemenea, te lasa sa urmaresti utilizatori cu care nu esti prieten.

Noua caracteristica, prezentata oficial de curand de reteaua sociala inseamna ca poti selecta sa vezi toate actualizarile, cele mai multe actualizari sau doar actualizarile importante. Mai mult, poti specifica ce tip de actualizare vrei/nu vrei sa vezi, Asta inseamna ca daca nu iti pasa daca un prieten se joaca sau incarca imagini poti scoate aceste actualizari din fluxul de stiri.

Exista si optiunea de a te abona la utilizatori care nu-ti sunt prieteni si aceasta este vestea cea mai importanta si astfel Facebook a imprumutat aceasta caracteristica de la Twitter. Inseamna ca poti urmari actualizarile persoanelor importante daca ei permit abonarea la actualizari.

Utilizatorii obisnuiti pot de asemenea sa permita celor care nu sunt prieteni sa vada actualizarile facand click pe ''Allow Subscriptions'' pe pagina subscriptions. Doar actualizarile publice vor fi vizibile.

facebook-subscribe

Cele mai citite

Error: No articles to display