SOC: iPhone 4 nu are Retina Display, Apple a exagerat

Apple a cam exagerat, spun specialistii. Un expert in  ecrane de telefon mobil a demascat minciuna Apple care sustine ca noul ecran al telefonului mobil iPhone 4 este un "Retina Display" care are mai multi pixeli decat un ochi poate vedea.

La lansarea de luni la WWDC, Steve Jobs a afirmat ca ecranul de 960x640 pixeli a atat de laudatului telefon mobil iPhone 4, da informatia atat de detaliat astfel incat ochiul uman nu poate determina pixelii individuali. Acest lucru este ciudat deoarece a)noi nu vedem in pixeli si b)cu siguranta aceasta depinde de cat de departe este telefonul mobil de ochi.

In email-ul sau, dr. Soneira a explicat ca iPhone 4 nu are o rezolutie mai mare decat retina si a acuzat Apple ca a exagerat caracteristicile noului telefon mobil iPhone 4.

"Iphone 4 are o rezoluie un pic mai mica decat retina. Este nevoie de o rezolutie  mult mai mare decat retina pentru a oferi o imagine perfecta pentru retina. Este un display extraordinar, cel mai probabil este cel mai bun afisaj (si de-abia astept sa-l testez) dar acesta este un exemplu de exagerare a specificatiilor" a adaugat dr. Soneira.

Se pare ca Apple a incercat sa exagereze un pic la lansarea de luni, din fericire lumea este disponibila pentru a sparge mituri. Totusi, se pare ca este un ecran grozav.

iphone 4 telefon mobil

Cele mai citite