Iti dau reducere 1% la PC Garage

Aplicatii iPhone: Zombies, Run! Unicul joc de fitness

Iluzia de a fi urmarit de zombie ne-ar face sa alergam mai repede. O noua aplicatie pentru Android si iPhone va face ca fanii fitness-ului sa fie urmariti de hoardele de zombie infometate, de fiecare data cand merg la alergat.

Aplicatia Zombies, Run! care in prezent cauta finantare iti da instructiuni prin casti si te incurajeaza sa termini exercitiile.

Actiunea are loc intr-o poveste in continua evolutie in care tu esti ''runner 5'' si esti responsabil cu reconstruirea societatii dupa o Apolipsa zombie. Fiecare alergare este o noua misiuna.

Aplicatia nu foloseste realitatea augumentata (chiar daca asta ar fi fost extraordinar) ci doar te incurajeaza sa atingi punctele de control, contorizate ca ''ridicarea materialelor medicale.''

Vei auzi aramata de strigoi, iar daca alergi noaptea, fi sigur ca va creste si timpul pe km. Misiunile dureaza intre 20 si 30 de minute si sunt 30 de misiuni in Sezonul 1.

Ideea este ca de fiecare data cand alergi, vei gasi o noua parte a povestii avand in vedere ca utilizatorii se lupta sa reconstruiasca orasul, iar instructiunile le vei primi inainte de melodii sau lista ta personalizata de cantece.

Aplicatia va folosi bineinteles GPS-ul pentru a-ti comunica distanata, timpul si caloriile arse si te stimuleaza sa alergi mai repede si mai mult.

Aplicatia se va lansa pe iPhone in februarie 2012, iar varianta pentru Android va sosi abia in mai. Este un concept unic pentru o aplicatie fitness si de-abia astept sa o vad.

Zombie-Run-iPhone

Cele mai citite

Error: No articles to display