Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Garmin Edge 200 - GPS pentru ciclisti

Garmin a lansat Edge 200, un sistem dedicat celor care pedaleaza. Usor si stilat, Edge 200 dispune de un receptor GPS de inalta sensibilitate care inregistreaza distanta, timpul, viteza si drumul parcurs printr-un instrument ce se comporta ca un fir al Ariadnei, dar electronic. Dispozitivul poate fi transferat rapid de pe o bicicleta pe alta si rezista la orice conditie meteo.

Fie ca folosesc bicicleta pentru relaxare, fie pentru fitness, utilizatorii vor fi incantati sa vada rezultatele pe ecran: cat de departe si cat de repede au rulat, rezultate primite fara ajutorul firelor sau a senzorilor. Edge 200 stocheaza datele a 130 de ore de pedalat si sorteaza activitatile pentru a gasi cel mai rapid traseu, cel mai lung sau ultimul traseu realizat, informatii ce o sa le ofere ciclistilor un plus de motivatie. Cu o autonomie a bateriei de 14 ore, Edge 200 dispune de o interfata USB pentru incarcare si transfer rapide de date.

Garmin Edge200

Cantarind doar 56 de grame, Edge 200 dispune de un receiver GPS dotat cu tehnologia de predictie a satelitilor HotFix®, ce ii ajuta pe ciclisti sa pedaleze fluent. Pe parcurs ce rezultatele se imbunatatesc, Edge 200 pemite setarea alertelor pentru distanta, timp, calorii, caracteristici ce ajuta la atingerea mai usoara a obietcivelor.

Edge 200 inregistreaza de asemenea traseul pe care ciclistii pedaleaza dar si distanta si viteza: plimbarile regulate se pot transforma in dueluri palpitante cu Courses, o functie cu care ciclistii isi pot depasi vechile performante in timp real, afisand situatia actuala concomitent cu ultima performanta. Iar cu ajutorul Garmin Connect, noile curse pot fi inregistrate usor: ciclistii pot cauta de-alungul comunitatii Garmin trasee din zona lor, pe care le pot descarca direct pe Edge 200. Pot crea noi trasee folosind functia Course Creator.

Garmin Edge200 display

Garmin Connect este locul in care utilizatorii Garmin isi pot incarca traseele parcurse, stabili obiective, impartasi trasee cu prietenii si familia, fiind integrati unei comunitati online unde sunt adunate aproape 100 de milioane de activitati din intreaga lume. Garmin Connect afiseaza date precum timpul, distanta, viteza, elevatia si ritmul cardiac. Aceste informatii sunt afisate prin tabele, ilustratii, rapoarte si o varietate de reprezentatii cartografice precum strazi, fotografii, date topografice si harti de elevatie

Noul Edge 200 va fi disponibil in cel de-al treilea semetru la un pret recomandat de 149 Euro.

Cele mai citite

Error: No articles to display