HTC Rhyme

HTC lanseaza astazi HTC Rhyme, un nou telefon creat pentru utilizatorii care au nevoie de specificatii avansate, dar isi doresc un telefon elegant si care se potriveste mai bine in viata lor. Rezultatul este telefonul elegant HTC Rhyme, care confera o abordare noua pentru integrarea culorilor vii, a HTC Sense si a accesoriilor complementare, intr-un mod natural, pentru exprimarea personala.

HTC Rhyme ofera un design elegant si compact, fiecare detaliu fiind atent prelucrat pentru a oferi o experienta senzoriala unica. Materialele, forma si dimensiunile sunt concepute pentru a se simti extraordinar in mana, fara a sacrifica nicio functie complexa. HTC Rhyme este disponibil in trei culori: Clearwater, Hourglass si Pruna. In Statele Unite, Verizon Wireless va oferi HTC Rhyme in varianta Pruna.

HTC Rhyme

HTC Sense

HTC Rhyme nu este definit numai prin designul sau simplu si elegant sau prin schema de culori distincte, dar si prin experienta HTC Sense reimprospatata. Aceasta transformare unica a HTC Sense duce mai departe limbajul vizual al constructiei hardware si include ecran de start cu totul nou, care ofera o modalitate minimalista si aerisita de a interactiona cu aplicatiile esentiale. Ecranul de start ofera preview-uri rapide si ordonate ale intalnirilor, mesajelor si a tot ceea ce este important pentru utilizator. Wallpaper-urile special selectionate de HTC ofera o gama de opere de arta care complementeaza experienta HTC Rhyme.

Cu un ecran super LCD WVGA de 3,7 inch si sunet stereo de inalta calitate, HTC Rhyme ofera, de asemenea, solutii avansate de captura a imaginii care incep cu camera de 5 megapixeli cu auto focus, un blit LED si instant shutter pentru capturarea imediata a momentelor memorabile. In plus, camera are mai multe carcteristici de captura si elemente de partajare, incluzand detectarea fetei, care asigura ca prietenii sunt mereu in prim-plan, optiunea de captura in rafala, care face automat 5 fotografii consecutive ale aceleiasi scene, dar si modul panoramic, care le permite utilizatorilor sa alature mai multe fotografii pentru realizarea unei imagini panoramice extraordinare. Lockscreen-ul HTC Rhyme poate fi personalizat sa afiseze cele mai importante continuturi, simplificand si accelerand afisarea actualizarilor din retelele sociale, a fotografiilor, capturarea imaginilor sau afisand prognoza meteo prin simpla activare a display-ului.

HTC Rhyme aduce la viata divertismentul prin HTC Watch, care contine o selectie numeroasa de filme si seriale TV care pot fi descarcate pentru a fi vizionate imediat.

Accesorii integrate

Suita de accesorii a telefonului HTC Rhyme este proiectata cu aceeasi atentie senzoriala atat in ceea ce priveste functionalitatea, dar si stilul. Creat pentru a ajuta consumatorul sa experimenteze HTC Rhyme ca o parte naturala a vietii sale, accesoriile integrate fac ca acest telefon sa fie mai personal ca niciodata.

• Dock-ul HTC Rhyme – Docking Station-ul realizeaza simultan reincarcarea telefonului, dar il si transforma intr-un ceas desteptator si intr-un centru de muzica, astfel incat utilizatorul se poate trezi pe ritmurile melodiilor preferate, melodii redate prin difuzoarele integrate stereo, compatibile Bluetooth.

• Charm-ul HTC Rhyme – Charm-ul este o abordare inovativa pentru a-l alerta discret pe utilizator de apelurile sau mesajele pe care le primeste in timp ce telefonul se afla undeva prin geanta. Acesta este un cub mic, care emite luminos si care este atasat la telefon printr-un cordon care poate atarna de geanta si care poate fi utilizat pentru extragerea rapida a telefonului din geanta. De asemenea, permite gasirea telefonului intr-o geanta plina sau intr-un ghiozdan.

• Banderola pentru brat HTC Rhyme – Aceasta permite sa utilizatorului sa faca sport, avand la indemana aplicatiile si muzica.

• Castile Tangle Free ale HTC Rhyme – Elimina complicatiile ascultarii muzicii favorite

• Castile Bluetooth® ale HTC Rhyme – Castile wireless au aceleasi trasaturi de design ca si telefonul si permit utilizarea facila in regim hands free.

• Difuzorul pentru masina HTC Rhyme cu Bluetooth® - Difuzorul se ataseaza parasolarului pentru un condus usor si in siguranta.

Disponibilitate

HTC Rhyme va fi disponibil in urmatoarele saptamani in Statele Unite, exclusiv prin Verizon Wireless si in Europa, Orientul Mijlociu, Africa si Asia-Pacific la inceputul lui octombrie. In SUA, Dock-ul, Castile Tangle Free si Charm-ul vor fi incluse in pachetul initial.

Cele mai citite