Eroare
 • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
  The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
 • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
 • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
 • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
 • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Diablo III Beta - detalii

 • Published in Stiri RPG

Asa cum anuntam ieri, Diablo III Beta a fost lansat oficial de catre Blizzard. Astazi vin cu mai multe detalii, primite chiar de la compania producatoare. Blizzard a lansat primul val de licente beta catre utilizatori si planuieste sa adauge mai multi participanti pe durata testului beta. In acest fel, pe langa bucuria de a juca Diablo III in avans, utilizatorii selectati in testul beta, vor fi de ajutor la descoperirea eventualelor probleme din joc si la testarea pe diverse configuratii hardware.

In Diablo III Beta, participantii vor putea sa joace o parte din Actul I, folosind oricare dintre cele 5 clase de eroi: Barbarian, Witch Doctor, Wizard, Monk si Demon Hunter - si vor avea ocazia sa se lupte cu Skeleton King, fie jucand individual, fie in mod cooperativ, impreuna cu alti prieteni. Deasemenea, jucatorii vor intalni o parte din artizans, followers si alte caractere din Sanctuary, si vor testa sistemele de skill-uri si crafting.

Diablo III va continua povestirea din partile anterioare, jucatorii avand un rol important in salvarea Sanctuary din ghearele fortelor afiliate Iadului (Burning Hell). Jocul va oferi o experienta RPG completa, utilizatorii trecand prin lupte cu diverse grupuri de monstrii si boss-i, crescand in experienta si skill-uri, precum si gasind diverse arme unice sau foarte puternice. Ca si Diablo II, versiunea noua va beneficia de o interfata foarte prietenoasa. Construit de la zero pana la puterea oferita de Battle.net, Diablo III va oferi jucatorilor unelte de comunicatie si alianta, sisteme de inventar si management si noua adaugire, Auction House.

Diablo III va fi lansat in mai multe limbi, in schimb varianta Beta va fi numai in engleza. Detaliile legate de data lansarii si pretul de vanzare vor fi comunicate la o data ulterioara.

 

Diablo III Beta

 

 

UPDATE: Diablo III Beta review

Noutati publicate de Administrator

 1. Publicitate
 2. Termeni si conditii
 3. Despre noi

Cele mai citite

Error: No articles to display