BlackBerry: Smartphone-ul este cel mai recent accesoriu fashion

Stephen Bates, directorul BlackBerry Marea Britanie, sustine ca smartphone-ul a devenit cel mai recent accesoriu fashion, utilizatorii cautand mai mult eleganta decat substanta.

Lumea intreaga asteapta data de lansare iPhone 5 pentru a vedea ce pune la cale Apple. Compania canadiana RIM incearca sa lanseze telefoane mobile functionale, elegante.

Managerul Stephen Bates a dezvaluit faptul ca producatorii sunt fortati sa lanseze modele cu design de ultima generatie deoarece clientii se indreapta mai degraba catre un gadget de buzunar ''Wow''.

''Smartphone-urile au devenit accesorii fashion'' spune Beats. ''Conteaza cum arata, conteaza ce firma este deci nu poti avea decat un dispozitiv functional usor de utilizat, trebuie sa ai ceva de care poti fi mandru.''

BlackBerry lucreaza la imbunatatirea calitatilor estetice ale dispozitivelor sale. Insistand pe faptul ca designul este important si ca nu va fi niciodata cazul de eleganta fara substanta, Beats a adaugat ''Suntem de putini ani pe piata smartphone. Oamenii se implica, se obisnuiesc cu aceste lucruri pe cat posibil deoarece capacitatea smartphone-urilor este fara limite, sunt atatea lucruri pe care le poti face.''

Care este cel mai important lucru pentru tine atunci cand iti cumperi un telefon mobil, designul sau functionalitatea?

 

BlackBerry-Bold-9780

Cele mai citite