Noua placa video SAPPHIRE HD 6870 Editia Dirt3

SAPPHIRE a anuntat un noul model de placa grafica din seria de succes HD 6800: HD 6870 1GB Editia Dirt3, ce are un cooler cu doua ventilatoare si un voucher in pachet, cu un cod unic pentru versiunea intreaga a jocului!

Modelul SAPPHIRE HD 6870 Editia Dirt3 are aceeasi arhitectura interna ca si modelul standard cu 1120 procesoare de flux si 56 de unitati de procesoare de textura, dar vitezele sunt marite la 920MHz pentru nucleu si 1050Mhz (4.2Gb/sec efectivi) pentru memoria GDDR5 de 1GB, oferind utilizatorilor o crestere semnificativa in performanta. Noul design exclusiv SAPPHIRE pentru cooler are doua ventilatoare, pentru a pastra modelul rece si silentios la incarcare maxima si pentru a mentine jucatorii impatimiti foarte fericiti! Acest nou design are doua ventilatoare de 90mm cu elice subtiri, care pot pune in miscare aceeasi cantitate de aer, la viteze de rotatie cu 10 procente mai mici decat ventilatoarele conventionale, pastrandu-le silentioase, iar datorita rulmentilor special conceputi anti-praf fiabilitatea este sporita considerabil.

Sapphire HD 6870 Dirt3 box

Utilizatori pasionati pot regla setarile de performanta si mai mult cu ajutorul softului dedicat al SAPPHIRE intitulat TriXX, care este disponibil pentru descarcare gratuita de pe site-ul SAPPHIRE.

SAPPHIRE HD 6870 Editia Dirt3 are o configuratie de iesiri adaptabila: 2x DVI, 1x HDMI si 2x mini DisplayPort, putand sustine si un monitor VGA, cu ajutorul adaptorului din pachet. Folosind doua dintre iesirile DVI/HDMI si cele doua iesiri DisplayPort ne putem permite sa conectam pana la patru monitoare pe aceasta placa grafica cu ajutorul modului Eyefinity (SLS) activat.

UVD-ul (Unified Video Decoder), ajuns la a treia generatie, din modelul SAPPHIRE HD 6870, suporta MVC (Codare Video Multi-view) pentru decodarea lina a continutului Blu-Ray 3D si a altor formate prin scaderea incarcarii procesorului. Dolby TrueHD si DTS-HD Master Audio sunt si ele disponibile, iar capacitatile HDMI au fost actualizate la versiunea HDMI 1.4a. Acest lucru asigura culori vii, continut video la rezolutii inalte pentru aplicatii Digital Theatre si suport 3D stereoscopic, dar si audio 7.1 high bit-rate.

Procesoarele de flux multiplu de pe seria HD 6800 pot fi folosite pentru accelerarea altor aplicatii, ca transcodarea video, de exemplu. Ultimele generatii de navigatoare web pot de asemenea beneficia de accelerarea oferita de GPU, aspect valabil si pentru cresterea productivitatii in Microsoft Office 2010.

Seria SAPPHIRE HD 6800 dispune de a doua generatie de tehnologie grafica de la AMD proiectata sa sustina toate caracteristicile Microsoft DirectX 11 si DirectCompute 11. Aceste Unitati de Procesare Grafica sunt construite prin procesul de 40nm al AMD pentru a furniza performante inalte cu un consum scazut de energie.

Sapphire HD 6870 Dirt3

Dintre caracteristicile hardware avansate amintim unitatea de Teselare, compresia texturilor HDR dedicata, comunicare multi-thread cu nucleele unitatii de procesare a sistemului, suport incorporat pentru multe dintre instructiunile DirectCompute 11, suport 3D stereoscopic, HDMI 1.4a si DisplayPort 1.2.

Seria SAPPHIRE HD 6800 este sustinuta de driverul grafic AMD pentru DirectX 11 certificat WHQL ce asigura suport pentru toate componentele cheie DirectX 11, necesare unor experiente avansate in jocuri precum si la accelerarea GPU pentru aplicatiile suportate.

Cele mai citite