Samsung Omnia W vine cu Windows Phone Mango

Samsung a anuntat astazi lansarea modelului Samsung Omnia W, primul smartphone al companiei, bazat pe cea mai recenta versiune a sistemului de operare Microsoft Windows Phone, supranumit Mango. Avand un design elegant, un display ultraperformant SuperAMOLED si beneficiind de un continut imbogatit, Omnia W ofera o experienta de comunicare imbunatatita, gratie interfetei People Hub, si reprezinta un altfel de telefon, al carui concept are in centru oamenii.

Superbul Omnia W are un design modern, minimalist, cu un finisaj metalic. Ecranul de 3,7 inch SuperAMOLED ofera o calitate superioara a imaginii, pentru ca toate fotografiile si videoclipurile capturate cu camera de 5Mp a dispozitivului sa poata fi vizualizate cu maxim de claritate.

Un procesor puternic, de 1,4 Ghz, ofera performanta de top, ceea ce permite o experienta de utilizare rapida si comoda. Aceasta este imbunatatita si de conectivitatea HSPA integrata, de 14,4 Mbps, ce permite browsing de date de mare viteza si permitand impartasirea instantanee a fisierelor multimedia cu cei dragi.

Windows Phone a fost dezvoltat pentru a oferi smartphone-uri intuitive, inteligente si conectate social. Utilizatorii isi pot impartasi experientele cu mare usurinta, prin intermediul unor medii variate de comunicare si pot naviga pe web la fel de facil, gratie integrarii Internet Explorer 9 si Bing.

Interfata de utilizare inuitiva a sistemului de operare Mango afiseaza un mozaic al aplicatiilor – ''Live Tiles'' – care se misca pe ecran la o simpla atingerea. Interfata ofera beneficiile unui mediu de utilizare asociat in mod normal unui display mai mare, dar in ecranul unui smartphone portabil, ceea ce ofera o experienta intuitiva si flexibila.

Samsung Omnia W

Cele sase aplicatii Microsoft specializate ofera un continut interesant si o experienta de comunicare inedita. Windows Phone People Hub integreaza retele sociale: Windows Live, Facebook, Twitter si LinkedIn, pentru ca utilizatorii sa fie mereu conectati la comunitatile carora le apartin.

Office Hub ofera productivitate sporita in miscare si include acces la Windows Live Sky Drive, ce pune la dispozitie 25GB pentru stocarea si accesarea usoara a documentelor si fisierelor media. Utilizatorii pot crea si edita documente prin intermediul versiunilor mobile de Microsoft Office Excel, Word si PowerPoint, dar pot utiliza si One Note, o platforma creata pentru luarea de notite, ce permite partajarea si stocarea convenabila a memo-urilor vocale, imagilinor si notitelor in format de text.

Accesul fara cusur la divertisment se datoreaza integrarii unui Picture Hub, Music & Video Hub – furnizat de Microsoft Zune - si Game Hub, ce ofera experiente de gaming social de ultima ora prin intermediul Xbox live. Aceasta interfata permite jucatorilor sa discute prin chat chiar in timpul jocului.

Experienta de utilizare Windows Phone a fost imbunatatita semnificativ prin includerea unor aplicatii exclusive pentru Samsung. Acestea include Samsung AllShare, ce permite transferul de continut intre smartphone si alte dispozitive DLNA, precum televizoarele HD, monitoarele si camerele digitale. Video Call este o aplicatie usor de folosit ce permite conversatii video ultra clare, la viteza 3G, cu toti cei dragi.

In plus, Mini Diary permite utilizatorilor sa isi captureze experientele in formate multimedia si sa creeze propriul jurnal digital personalizat. De asemenea, Samsung Zune ofera un client Samsung ebook imbunatatit.

Utilizatorii pot ramane la zi cu cele mai recente stiri si evenimente prin intermediul aplicatiei Now 2.0, ce ofera informatii la minut in ceea ce priveste afacerile, bursa de valori sau vremea. RSS Time permite downlodarea pe dispozitiv si citirea feed-urilor RSS pentru ziare, reviste si bloguri intr-un format comod si digerabil; articolele de interes pot fi impartasite instantaneu prin email sau prin Facebook.

Dispozitivul ofera integrare optimizata a retelelor sociale, prin adaugarea retelelor Twitter si LinkedIn in interfata lui Omnia W, pe langa Facebook. Astfel, fotografiile si videoclipurile pot fi impartasite instantaneu pe o varietate de retele sociale, fara complicatii.

Omnia W va fi disponibil pe piata de la sfarsitul lui octombrie in Italia si, treptat, la nivel global, inclusiv in restul Europei, in CIS, America Latina, Africa, Asia de Sud si Sud-Vest.

Cele mai citite