Samsung GALAXY S II GT-I9100 a atins 10 milioane de unitati vandute

Samsung a anuntat astazi ca modelul Samsung GALAXY S II (Model: GT-I9100) a atins 10 milioane de unitati vandute global, cifra dublandu-se de la 5 milioane de unitati in doar 8 saptamani. GALAXY S II este smartphone-ul flagship al Samsung – un dispozitiv incredibil de subtire (8,49 mm) si usor, cu procesor dual-core, ce imbina uimitorul ecran SuperAMOLED Plus cu performanta de top. Toate acestea cu ajutorul Android, sistemul de operare mobil cu cea mai rapida crestere.

Smartphone-ul de ultima generatie include cele 4 hub-uri de continut si divertisment ale Samsung, integrate pentru a oferi acces instantaneu la muzica, jocuri, e-reading si retele sociale.

''De la lansarea sa, de la sfarsitul lui aprilie 2011, GALAXY S II a cunoscut un success continuu in vanzari, demonstrand inca o data capabilitatile de top si angajamentul Samsung in domeniul smartphone-urilor,'' a declarat JK Shin, Presedinte si Șef al Samsung Mobile Communication Business.

''In doar 5 luni, vanzarile lui GALAXY S II au avut o crestere spectaculoasa, ceea ce reflecta popularitatea extraordinara a acestui dispozitiv in jurul Globului. Utilizatorii care au ales GALAXY S II au contribuit la consolidarea pozitiei globale pe piata a acestui dispozitiv.''

''Samsung GALAXY S II a avut un succes remarcabil si in tara noastra, unde se afla in topul preferintelor utilizatorilor; dispozitivul este disponibil pentru achizitie la toti jucatorii de pe piata din Romania si a cunoscut vanzari de aproximativ 50 000 de unitati,'' a declarat Sorin Manea, Division Manager la Samsung Electronics Romania.

 

Samsung Galaxy S II

Cele mai citite