Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Sistemul de operare MeeGo Nokia iese din joc

MeeGo, sistemul de operare prezentat ca marea speranata Nokia inca de anultrecut si-a gasit in cele din urma sfarsitul, The Linux Foundation confirmand ca va adopta un nou sistem de operare, numit Tizen.

Sistemul de operare open source MeeGo care a fost pentru atat de mult timp in atentia pasionatilor de dispozitive mobile si-a gasit in cele din urma sfarsitul. Sistemul de operare bazat pe Linux, o data promovat de Nokia si Intel ca viitorul telefoanelor mobile, va fi co-optat intr-un nou sistem de operare numit Tizen.

Vestea vinde chiar de la The Linux Foundation care spune ca Samsung si Intel vor sustine dezvoltarea sistemului de operare Tizen, urmand ca si alte companii sa se alature. Panasonic, Vodafone si Telefonica s-au alaturat si ele.

Nokia N9

MeeGo a aparut cel mai recent pe elegantul Nokia N9, dar sansele sale au fost intotdeauna puse la indoiala dupa ce Nokia a decis sa adopte sistemul de operare Microsoft, Windows Phone, pentru renasterea companiei pe piata Smartphone.

Tizen se pare ca isi va face aparitia pe telefoane, tablete si TV anul viitor. Dar are lumea nevoie de un alt sistem de opearea acum cand e coplesita de optiuni impresionante?

Cele mai citite

Error: No articles to display