Monitorul LED Philips 196V3LAB

Philips lanseaza un nou monitor elegant, subtire si accesibil ca pret. Monitorul LED Philips 196V3LAB dispune de capabilitati multimedia, tehnologia SmartImage Lite si se integreaza armonios in orice ambianta.

Noul monitor Philips 196V3LAB, cu o diagonala de 18,5 inch, este iluminat folosind tehnologia W-LED, ofera culori deosebite si atinge un nivel de consum de energie mai scazut spre deosebire de tehnologia clasica CCFL . Folosirea tehnologiei W-LED a permis monitorului sa obtina certificarea Energy Star 5.0. In plus, monitorul este lipsit de mercur, una dintre cele mai nocive substante pentru om si animale.

Rezolutia ecranului noului monitor este de 1366 x 768 iar raportul de aspect are valoarea de 16:10. Tehnologia SmartContrast ofera o rata de contrast de 10.000.000:1 iar culoarea neagra este reprezentata in detalii foarte fine. Pentru a primi semnal, monitorul utilizeaza un standard S-SUB sau DVI. Monitorul dispune de asemenea de doua difuzoare stereo integrate care vor satisface cele mai fine urechi.

Ecranul are un timp de raspuns de 5 milisecunde si unghiuri de vizibilitate de 170 de grade pe orizontala si 160 de grade pe verticala.

SmartImage Lite este o tehnologie marca Philips ce analizeaza continutul de pe ecranul monitorului. In functie de modul selectat. SmartImage Lite imbunatateste contrastul, saturatia culorilor si claritatea imaginilor si a filmelor, performantele display-ului fiind unice de la mod la mod, toate in timp real si accesate prin apasarea unui singur buton.

Monitorul Philips 196V3LAB este disponibil in România la un pret de 449 Lei.

 

Philips 196V3LAB

Cele mai citite