Noul model VAIO Z duce design-ul Sony la extreme noi

Sony lanseaza in Romania cel mai puternic notebook ultra-portabil, conceput pentru mediul de afaceri: noul VAIO Z. Cantarind putin peste un kilogram, noul Sony VAIO Z a fost creat special pentru profesionistii in miscare continua, care au nevoie de performanta si de portabilitate absolute.

VAIO Z imbina design-ul revolutionar si carcasa din fibra de carbon cu o configuratie de top si optiuni inovatoare de productivitate. La birou sau in miscare, utilizatorii vor beneficia de performante superioare de calcul.

Noul model VAIO Z duce design-ul Sony la extreme noi, cu un corp perfect plat si o carcasa rezistenta, ultrausoara, din fibra de carbon. Cantarind sub 1,2 kg, noul VAIO Z ultra-subtire (16,65mm) este partenerul de calatorie ideal pentru oamenii de afaceri care au nevoie de putere si portabilitate de top.

Ergonomia mobila e imbunatatita de tastatura iluminata, spatiul generos pentru sprijinul palmelor si touchpad-ul ''fara butoane''. Cu o rezolutie de 1600x900, ecranul VAIO Premium de 33,2 cm (13,1'') dispune de un filtru anti-reflexie care minimizeaza efectul deranjant al surselor de lumina reflectate in ecran si asigura o afisare clara a culorilor.

Performanta este principala caracteristica a celui mai sofisticat notebook VAIO de pana acum. Ultima generatie de procesoare Intel® Core™ i7 de tensiune standard, alaturi de memoria de 8GB DDR3 SDRAM si unitatea de stocare SSD RAID de 256GB, vor face fata cu usurinta oricarei sarcini de lucru.

Sony VAIO Z

In plus, functia Quick Boot reduce timpul de incarcare a sistemului Genuine Windows® 7 Professional cu pana la 50% fata de notebook-urile obisnuite. Modulul incorporat ''everywair'' 3G WWAN faciliteaza accesul la internet prin intermediul retelelor mobile.

Power Media Dock

Performanta notebook-ului VAIO Z este dusa la extreme noi cu Power Media Dock, un modul monolitic de extensie care se conecteaza la VAIO printr-un cablu optic. Portul corespunzator al notebook-ului poate fi, de asemenea, folosit pentru a atasa dispozitive USB normale, atunci cand nu este andocat.

Dispunand de transfer de date de mare viteza, bazat pe arhitectura denumita ''Light Peak'', Power Media Dock creste performanta grafica si ofera numeroase optiuni suplimentare de conectivitate. Acesta include o unitate optica pentru un randament mare in afaceri, util de asemenea si pentru divertisment HD.

Prin adaugarea optiunii Power Media Dock, VAIO Z poate fi afisa simultan informatii diferite pe pana la 4 ecrane (incluzand ecranul notebook-ului) prin intermediul porturilor de iesire HDMI™ si/sau VGA. Cu aceasta configuratie, VAIO Z este alegerea ideala pentru profesionistii in design, finante si business care au nevoie de o solutie care poate afisa informatiile simultan pe mai multe ecrane. Solutia grafica de generatie noua AMD Radeon™ HD, cu 1GB VRAM, poate fi folosita cu usurinta pentru aplicatii grafice intensive, de la 3D CAD pana la jocuri.

Cand este andocat, optiunile de conectivitate sunt sporite de porturi USB suplimentare si porturi VGA si HDMI. Modulul Power Media Dock dispune, de asemenea, de o unitate optica DVD writer. Jocurile si filmele rulate pe DVD beneficiaza de o calitate a sunetului excelenta cu Dolby® Home Theater® v4.

VAIO Z beneficiaza de noul concept de baterie externa inteligenta, prezent si la VAIO seria S. Bateria integrata de Litiu-Polimer a notebook-ului ofera o autonomie de pana la 7 ore, care poate fi prelungita pana la 14 ore cu bateria externa. Aceasta poate fi incarcata separat de notebook si poate fi adaugata fara a decupla bateria integrata.

Noul VAIO Z ofera o experienta imbunatatita de comunicare pentru a tine legatura cu partenerii prin conferinte video sau web chat. Camera web HD, cu tehnologia Exmor™, asigura o filmare precisa chiar si in lumina scazuta.

Noul notebook ultra-portabil si performant VAIO seria Z este disponibil in reteaua partenerilor Sony, la un pret de aproximativ 12.000 lei.

Cele mai citite