Noul Sony VAIO S este ideal pentru sesiuni prelungite de lucru si de joc

Sony lanseaza in Romania cel mai nou model din seria VAIO S: un notebook subtire si usor, cu o diagonala de 39,5 cm (15,5''). Practic, cu o greutate de numai 1,96kg, noul VAIO SE este cel mai usor notebook de 15,5 inch de pe piata.

Noul model ofera toate caracteristicile de performanta si design ale predecesorului sau de 33,7cm (13,3'') – adaugand un ecran mai mare potrivit pentru aplicatii profesionale si jocuri. Cu o doar 25mm grosime si o greutate potrivita pentru calatorii, de numai 1,96kg, noul VAIO SE poate fi transportat cu usurinta intr-un ghiozdan sau intr-o mapa, intre intalnirile de afaceri sau prelegeri. Construit din magneziu si aluminiu pentru a reduce greutatea si pentru rigiditate, carcasa perfect plata dispune de o articulatie ascunsa care nu distrage atentia de la informatia afisata pe ecran.

Ecranul generos VAIO Display Plus Full HD de 39,5cm (15,5'') permite o vizionare clara a documentelor si filmelor etc. Reflexia luminii de la spoturile din birou sau provenita din alte surse este estompata pentru o imagine clara, confortabila pentru ochi.

Noul VAIO S este ideal pentru sesiuni prelungite de lucru si de joc. Bateria integrata are o autonomie de pana la 6,5 ore in modul stamina. Disponibila ca optiune, o a doua baterie aditionala poate fi atasata in orice moment, imbunatatind autonomia totala pana la 13 ore. Daca sunteti in criza de timp, optiunea Quick Charge ofera bateriei o autonomie de o ora cu o incarcare de doar 20 de minute de la o sursa de curent.

Sony Vaio SE

Sistemul Grafic Hibrid Dinamic optimizeaza in mod inteligent performantele grafice in functie de gradul de dificultate al activitatii, comutand automat sau manual intre unitatea Intel integrata si unitatea grafica dedicata. Avantajul principal al sistemului hibrid este asigurarea permanenta a echilibrului intre performanta si autonomie, fie ca urmariti un film HD fie ca pur si simplu luati notite.

Tastatura iluminata include si tastatura numerica dedicata introducerii rapide si precise a datelor. De asemenea, exista si un senzor de lumina ambientala, care ajusteaza automat luminozitatea ecranului pentru a economisi energie, atunci cand lumina din incapere este slaba. Comunicarea video cu prietenii si familia este clara si precisa datorita camerei web HD, cu tehnologie 'Exmor'.

Noul VAIO Seria S 39.5cm (15.5'') va fi disponibil in Romania din luna Octombrie 2011.

Cele mai citite