Logitech Wireless Headset H600 si H800

Logitech a lansat doua noi seturi de casti wireless ce emit un sunet audio clar pe durata multor ore de auditie confortabila.

Auditia muzicii de pe calculator, smartphone sau tableta poate fi una foarte confortabila, firele nu stau in cale, iar tu te poti misca liber prin incapere. Cu ajutorul tehnologiei care optimizeaza sunetul si reduce zgomotul de fundal te poti bucura la maxim de muzica preferata, de jocurile experimentate in plina noapte sau convorbirile telefonice cu prietenii. Castile wireless Logitech ofera o conexiune fiabila si sunt sustinute de o baterie reincarcabila care va prelungi durata convorbirilor si a auditiilor.

''Noile casti sunt concepute pentru utilizatorii care nu vor sa sacrifice calitatea audio pentru convenienta unor dispozitive fara fir,'' a precizat Vincent van Rij, manager de produs regional pentru divizia Voice Acces in cadrul Logitech. ''Utilizatorii isi pot alege setul de casti potrivit bugetului lor si in functie de dispozitivele pe care le folosesc.''

Logitech Wireless Headset H600

Logitech® Wireless Headset H600 ofera un sunet audio wireless pentru apeluri si muzica de pe calculator. Conecteaza micul receiver nano in portul USB si uita de el. Driverele laser-tuned minimizeaza distorsul, astfel incat sa te bucuri de apeluri clare si sunet stereo, in timp ce un microfon reduce zgomotul de fundal. Nu esti legat de biroul tau: te poti misca in voie pana la o distanta de maxim 10 metri de calculator, in functie de conditii si setari. Bateria reincarcabila permite auditii si convorbiri de pana la sase ore, in timp ce o banda ajustabila de fixare pentru cap si cupe din spuma pentru ureche fac ca toata experienta sa fie mai placuta. Setul de casti se impacheteaza asemenea ochelarilor de soare.

Logitech H600

 

Logitech Wireless Headset H800

Este extrem de usor sa conectezi Logitech Wireless Headset H800 la PC-uri, tablete si smartphone-uri si sa comuti intre ele, cu ajutorul butoanelor pozitionate langa ureche. Driverele laser-tuned si un egalizator integrat iti ofera un sunet stereo digital bogat, iar un microfon reduce zgomotul de fundal. Te poti deplasa pana la o distanta de 10 metri de calculator datorita micului receiver nano sau il poti conecta cu dispozitivul ales prin Bluetooth. Poti asculta si vorbi mai mult cu ajutorul unei baterii reincarcabile care are o autonomie de pana la sase ore, in timp ce o banda de cap ajustabila si bureti de ureche creaza confort.

Logitech H800

Logitech Wireless Headset H600 va fi disponibil in Europa din luna septembrie la un pret recomandat de 59,99 Euro. Logitech Wireless Headset H800 va fi disponibil in Europa din luna septembrie la un pret recomandat de 99,99 Euro.

Cele mai citite