HTC Explorer - cel mai accesibil smartphone

HTC lanseaza astazi HTC Explorer, cel mai accesibil smartphone si cea mai recenta completare a portofoliui global de dispozitive. HTC Explorer propune astfel o experienta smartphone complexa utilizatorilor care adopta in premiera un telefon inteligent. Cu un design curbat si compact, un ecran tactil HVGA de 3,2''si o camera foto de 3 MP, HTC Explorer ofera performante specifice smartphone-urilor printr-un model atractiv si accesibil.

Jason Mackenzie, presedinte global al departamentelor de vanzari si marketing HTC: ''HTC Explorer este un smartphone usor de folosit, care ii confera utilizatorului control complet si acces rapid la cele mai importante informatii si tipuri de continut. HTC Explorer este pur si simplu un telefon mai inteligent destinat tuturor categoriilor de utilizatori si demonstreaza inca o data interesul HTC pentru extinderea pietei mondiale de smartphone-uri complexe.''

HTC Sense

Cu HTC Sense™ integrat, utilizatorilor li se ofera o grafica bine definita, animatii incitante si o gama variata de widget-uri si clipuri video captivante specifice aplicatiei de prognoza meteo. HTC Explorer ofera un ecran de blocare personalizabil care le permite utilizatorilor sa-si aceseze printr-o singura atingere cele mai utilizate aplicatii si continut precum actualizarile din retelele sociale, meteo sau evolutia bursei, toate acestea fiind afisate prin simpla activare a ecranului. Ecranul de blocare permite si accesul direct la functiile camerei foto pentru capturarea imediata a momentelor importante. De asemenea, este inclus un nou Smart Dialer, care afiseaza un meniu cu acces rapid one-touch pentru apelarea rapida a contactelor.

HTC Explorer

Prin widget-ul People se pot urmari update-urile din retelele sociale ale colegilor, prietenilor si ale familiei, care afiseaza aceste informatii intr-un singur flux de discutie, usor de urmarit. De asemenea, se pote trimite rapid mesaje care contin o fotografie, un clip video sau coordonatele unei zone, totul printr-o simpla apasare.

HTC Explorer ofera o experienta completa de navigare web cu support pentru Adobe® Flash® si este primul din clasa sa cu ecran HVGA, care va permite utilizatorilor sa ruleze aproape toate aplicatiile din Android Market. Predictia Smart URL ofera acces rapid la 100 dintre cele mai populare website-uri, in timp ce corectia automata URL filtreaza navigarea online. Utilizatorii pot face rezervari la restaurant sa se pot conecta la serviciile de asistenta clienti prin simpla apelare a numerelor listate pe orice website. Iar daca a uitat sa printeze harta destinatiei sale, utilizatorul poate accesa adresa si se va afisa in timp real o harta a zonei respective.

HTC Explorer permite utilizatorului sa acceseze mai multe conturi email personale sau profesionale si sa combine siferite calendare intr-o singura afisare. Intalnirile si programarile din fiecare calendar sunt afisate in diferite culori pentru a oferi o imagine mai clara a unei zile incarcate. Invitatiile din Calendar se regasesc intr-un singur tab, permitand gestionarea mai eficienta a timpului. HTC Explorer ofera control complex asupra abonamentului de date si de voce prin noul sistem de monitorizare a consumului care urmareste minutele de convorbire, mesajele si consumul de date, pentru a mentine utilizatorii la curent cu cheltuielile.

Disponibilitate

HTC Explorer va fi disponibil in principalele piete din zona EMEA si Asia incepand cu trimestrul al patrulea al anului si va veni in variantele de culori Metallic Black, Active Black si Metallic Navi. Utilizatorii vor avea posibilitatea sa-si personalizeze telefonul HTC Explorer printr-o gama diversificata de carcase, in nuantele Metallic Blue, Metallic Orange, Metallic White si Metallic Purple.

In Romania telefonul va fi disponibil incepand cu luna noiembrie, la un pret aproximativ de 200 Euro.

Cele mai citite