Pret iPhone 4 la Vodafone Marea Britanie

Nu stim inca ce se intampla la compania Vodafone in alte tari, dar Vodafone  a oferit o viziune de ansamblu asupra preturilor telefonului mobil iPhone 4 in Marea Britanie. Din fericire, datele au fost facute publice si putem vedea ce are in magazin, Vodafone. Asa cum puteti vedea mai jos, majoritatea utilizatorilor de telefon mobil nu vor putea sa il obtina gratis, cu toate ca nu necesita neaparat contracte cu clauze extraordinare pentru un pret bun. Apreciem faptul ca Vodafone pastreaza limita de 1GB, spre deosebire de alte retele, si un pret de 30 de euro pentru un contract incheiat pe 2 ani cu Vodafone este un pret decent.

Cei care opteaza pentru iPhone 4 de 16GB vor putea sa obtina telefonul mobil gratis daca vor alege un contract de 45 lire sterline (aprox. 225 lei) pe luna pentru un contract incheiat pe 2 ani sau 50 de lire sterline (aprox. 250 lei) pentru un contract incheiat pe un an jumatate.

Nu stim inca cine va aduce telefonul in Romania. Suntem curiosi daca o sa-l aduca tot Orange-ul sau cei de la Vodafone o sa-si continue noua campanie de promovare a internetului pe telefon mobil si o sa-l aduca si ei. iPhone 4 functioneaza cu cartela Vodafone in Romania, dar doar daca platiti 699 de dolari ca sa decodati telefonul mobil.

vodafone iphone 4

iphone 4 preturi

Cele mai citite