Nintendo 3DS: jocuri fara ochelari 3D


O noua dimensiune in lumea consolelor.

Nintendo a lansat oficial prima consola 3D, numita Nintendo 3DS. Asa cum ne-am asteptat, aceasta nu are nevoie de ochelari 3D.

Dispunand de un ecran de 3,5 inch in partea de sus si un touchscreen mai mic in parte de jos, consola Nintendo include un slider 3D care permite utilizatorului sa seteze caracterisicile 3D sau sa renunte la 3D si sa opteze pentru jocurile bidimnesionale standard.

Urmandu-si predecesorul Nintendo DSi, consola 3DS are integrata o camera 3DS. Cu toate astea, spre deosebire de modelele anterioare, snapperul 3DS bneficiaza de doua lentile care permit captura de imagini 3D.

De parca nu ar fi fost suficient sa beneficiezi de 3D fara ochelari si captura de imagini 3D, Nintendo suporta de asemenea redarea de fime 3D descarcate direct pe dispozitiv.

Aflat pe scena pentru a dezvalui consola Nintendo 3DS, Satoru iWata a declarat "Am auzit multe despre tehnologia 3D in sufrageria dumneavoastra. Dar nu e inca nimic la care sa te uiti. Omule, acesti ochelari! Noi credem ca este un mod mai bun, o solutie care va permite sa luati cu dvs. oriunde tehnologia 3D si multe jocuri."

3DS, care are de asemenea si senzori gyro a testat calitatile 3D pe scena cu o demonstratie a unuia dintre primele jocuri 3D Kid Icarus. Cu o grafica imbunatatita fata de cea a consolelor anterioare, 3SD poat fi comparata la nivel de grafica cu Sony PSP.

Pe aceeasi scena de lansare a consolei 3SD a fost facuta confirmarea unui remake dupa Goldeneye care va fi pe Nintendo Wii pentru sezonul de vacanta, anuntul de continuare a jocului Golden Sun si un nou Zelda,  The Skyward Sword care va utiliza caracteristica Wii MotionPlus.

nintendo 3DS

Cele mai citite