HTC actioneaza in justitie hackerii de Android

Se pare ca avem ceva de asteptat pana ce HTC sa ne ofere noi update-uri pentru Android.

Web-ul este asaltat de solutii pentru proprietarii de HTC care au obosit sa astepte ca gigantul taiwanez sa lanseze ultima versiune de Android, dar zilele hackerilor ar putea fi pe sfarsite dupa ce HTC a apelat la justitie.

Comunitatea de programatori, condusi de hackerul numit Coinflipper a fost in spatele celor mai multor atacuri din ultimul timp, aducand Android 2.1 si telefoane ca Hero, in timp ce HTC bate in retragere si nu isi modernizeaza sistemul de operare.

Coinflipper afirma ca va incerca sa-si pastreze site-ul online, dar indicatorii timpului ne arata ca se poate sa nu se intample asta. Miscarea celor de la HTC pare sa fie impotriva spiritului de open source a sistemului de operare Android, dar este vorba mai mult de utilizarea (sau abuzul) de Sense UI si alte interfete pentru utilizator care sunt suparatoare pentru HTC.

Situatia ar fi mult mai buna daca HTC are face pace lansand cat mai repede noua versiune de Android. Este prea mult pentru niste oameni care vizioneaza wallpepere live si utilizeaza Goggle Maps.

htc android telefon mobil

Cele mai citite