Toshiba Libretto W100 primul laptop dual screen

Toshiba Europe anunta astazi Libretto W100, primul laptop dual-screen din lume, care ruleaza pe sistemul de operare Windows 7. Prin cele doua ecrane de 17,8 cm (7") sensibile la atingere, Libretto W100 se adreseaza celor care vor sa fie in prima linie a tehnicii mobile de calcul si sa se bucure de aplicatii web intr-o formula rafinata, unica, datorita interfetei de utilizator. Libretto W100 duce interactiunea cu utilizatorul la un nivel nou, oferind o metoda distincta si intuitiva de a concepe si captura idei.

Libretto W100 este un dispozitiv versatil, care poate fi tinut vertical, asemenea unei carti, pentru a putea citi un spread de doua pagini al unui ziar, spre exemplu, sau poate fi folosit orizontal, pentru citirea unui document pe ecranul de deasupra, in timp ce ecranul din partea de jos poate fi folosit pentru capturarea de taieturi de ziar sau adnotari. Ecranul de jos poate fi utilizat si pentru afisarea unei tastaturi virtuale, permitand dispozitivului sa functioneze asemenea unui laptop. Utilizatorul poate sa foloseasca metoda "drag and drop" pentru continut, fisiere sau icoane intre cele doua ecrane, prin simpla tragere cu degetul a elementului dorit.

Pentru ca este mai usor si mai mic decat un netbook, oamenii pot purta Libretto W100 cu ei practic oriunde. Carcasa atractiva face din Libretto W100 un dispozitiv discret si placut din punct de vedere estetic, care va atrage utilizatorii creativi si pe cei mereu la moda. Conectivitatea wireless poate oferi acces convenabil la web, astfel incat utilizatorul poate naviga online, poate citi si scrie mesaje email, poate ramane in legatura cu prietenii de pe retelele sociale, poate descarca ziare sau urmari clipuri video.

Libretto W100 beneficiaza si de un acelerometru, ceea ce il face un potential castigator ca e-reader, asa incat putem spune ca este o alternativa extraordinara la iPad.

Specificatii tehnice:

· Intel® Pentium U5400

· 2 GB DDR3

· 62 GB SSD

· 2 ecrane 17,8cm (7'') multi-touch cu backlight LED, 1,024 x 600 pixeli

· WLAN (802.11 b/g/n), Bluetooth 2.1 + EDR

· 1x USB 2.0

· MicroSD-Card Reader

· Tastatura software virtuala

· Accelerometru integrat pentru trecerea automata din modul carte la cel laptop

· Webcam 1 Megapixel

· Toshiba LifeSpace pentru interfata dual screen de utilizator

· Toshiba Media Controller

· Dimensiuni: 202 mm x 123 mm x 30,7 mm

· Greutate: 819 grams

· Autonomie: pana la 3 ore

· Windows 7 Home Premium

· Toshiba Eco Utility

· Calificat Energy Star 5.0


Libretto W100 va fi disponibil in editie limitata incepand cu T3 2010 in anumite tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

 

toshiba libretto w100

Cele mai citite