Toshiba AC100 Android MID dezvaluit

Toshiba intra astazi pe piata dispozitivelor mobile de internet prezentand noul Toshiba AC100. Fiind extrem de subtire si usor si datorita functiei always-on, dispozitivul este perfect pentru redarea de continut multimedia, pentru navigarea pe Internet, vizualizarea si editarea documentelor, a e-mailurilor si a altor mesaje, oriunde te-ai afla.

Laptop-ul AC100 poate ramane in standby pana la sapte zile, are un ecran cu diagonala de 25,7 cm (10,1") si posibilitati nenumarate de personalizare. Are o grosime de doar 14 mm in partea din fata si creste in spate pana la 21 mm. Este adresat tuturor utilizatorilor care folosesc de obicei mai multe dispozitive dar isi doresc un smart companion usor de folosit si subtire, care poate fi purtat oriunde, oferind functionalitati superioare telefoanelor inteligente.

Sistemul de operare bazat pe Android necesita mai putin de o secunda sa treaca din modul standby la cel activ complet datorita functionalitatii "intotdeauna pornit", specifica telefoanelor inteligente. Toshiba AC100 are o autonomie de maximum sapte zile in modul standby. Utilizat intensiv, acesta ofera cel putin opt ore de browsing si playback video cu o singura incarcare. Android a fost utilizat pentru a crea un ecran pre-configurat, care include retele sociale, putand sa va actualizati statusul pe Facebook si Twitter, la fel ca HTC Sense.

Dispozitivul AC100 este disponibil intr-o carcasa neagra cu finisaje portocalii si poate fi folosit in mod intuitiv, oferind posibilitatea de personalizare prin descarcarea de aplicatii si widget-uri. AC100 este livrat cu o selectie de aplicatii preinstalate, intre care Documents To Go, dedicat vizualizarii si editarii fisierelor Microsoft Office, un client de e-mail cu suport POP3, IMAP si Exchange, un client de mesagerie instantanee, Opera Mobile pentru navigarea web, precum si Toshiba Media Player pentru redarea de clipuri video, muzica si imagini.

Utilizatorii pot lansa pana la cinci ecrane pe sistemul lor Toshiba AC100, acestea pot fi configurate pentru a se schimba automat in functie de localizarea indicata de SSID. De exemplu, un user poate seta shortcut-uri catre aplicatiile specifice pentru lucrul de birou, widget-uri si "fisiere live" care vor aparea pe ecranul de start cand sunt la birou, iar odata ajunsi acasa sau in alt mediu relaxant, utilizatorii vor avea la indemana aplicatiile si widget-urile preferate de divertisment in mod automat.

Detalii Tehnice:

· NVIDIA Tegra 250 Mobile Processor (1 GHz, ARM)

· Android 2.1

· RAM: 512 MB DDR2 (333 MHz)

· maxim 32 GB SSD

· 25,7 cm (10.1'') TruBrite display cu backlight LED, 1,024 x 600 pixeli

· Bluetooth 2.1 +EDR, WLAN (802.11 b/g/n)

· 1 x USB 2.0, 1x Mini USB, Card Reader (SD, MMC), Audio out/Mic in combo socket, HDMI

· Webcam 1,3 MPixel cu microfon integrat

· Desktop personalizabil in functie de localizare

· Toshiba Home Menu, desktop personalizabil cu widget-uri si shorcut-uri

· Dimensiuni: 262,1 mm x 189,8 mm x 14 / 21 mm

· Greutate: de la 870g

Dispozitivul va fi disponibil incepand cu T3 2010 in Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

 

toshiba ac100

Cele mai citite