Dell in tratative cu Google pentru sistemul de operare Chrome

Dell a confirmat ca este in trative cu Google pentru un parteneriat. Producatorul de computere va utiliza sistemul de operare al gigantului pentru cautare, Google Chrome pe un numar de dispozitive ale sale.

Desi Dell nu a fost pe lista de companii anuntate de Google ca sustinatori ai sistemului de operare Chrome care se va lansa la sfarsitul anului, unele dintre netbook-urile Dell au fost dotate cu o copie a sistemului de operare Google "doar pentru amuzament".

Presedintele Dell pentru China si Asia de Sud a spus ca asteapta ca sistemele de operare Google pentru computere, Chrome, si pentru dispozitive mobile, Android, sa fie parte a "noului mod de a utiliza calculatorul" si vor fi inovative pentru industria calculatoarelor. A adaugat: "Trebuie sa avem un punct de vedere asupra directiilor din industrie si tehnologie din ultimii doi, chiar trei ani, asa ca lucram cu Google in acest sens."

Nemultumit cu urmarea ultimelor trenduri in producatorii de software si siteme de operare, Midhla a spus ca Dell vrea sa fie "unul dintre lideri".

google chrome

Cele mai citite

Error: No articles to display