Noua serie de mini notebook-uri VAIO M

Cu greutate redusa, usor de transportat si simplu de folosit, noua serie de mini notebook-uri Sony VAIO M reprezinta o modalitate extraordinara de a experimenta universul VAIO.

 Disponibile in trei culori: alb, roz si albastru inchis, mini notebook-urile VAIO M va ofera instrumentele ideale pentru navigarea pe internet, pentru a discuta cu prietenii sau pentru a verifica mail-ul in timp ce savurati o cafea.

 Gama VAIO M ofera o experienta multimedia completa zi de zi. Cu o baterie cu sase celule, care se integreaza perfect in designul carcasei si cantarind doar 1,4kg, VAIO M este partenerul ideal pentru calatorii – sau poate fi un PC secundar extrem de util.

Ecranul de 25,5cm (10,1’’) cu tehnologie LED ofera imagini clare atat pentru vizualizarea fotografiilor, cat si pentru documente sau pagini web. In plus, camera web Motion Eye incorporata in rama ecranului este perfecta pentru video chatting.

Spatiul de stocare de 250 de GB este suficient pentru documentele, fotografiile si clipurile video din colectia voastra. Functiile Wi-Fi si Bluetooth inlatura limitarile de conectivitate, oferind libertate in utilizare.

VAIO Mini M este echipat cu sistem de operare Windows 7 Starter. O gama generoasa de aplicatii preinstalate faciliteaza gestionarea colectiei media personale, transferul datelor de la un PC la altul sau suportul necesar in rezolvarea oricarei probleme tehnice.

  Sony Vaio M


Model

VAIO M12M1E

Procesor

Intel Atom N470 1.83GHz

Sistem de operare

Genuine Windows 7 Starter (32-bit)

Memorie

1GB DDR2 SDRAM (667 MHz)

HDD

250GB Serial ATA (5400 rpm)

Ecran

25,5cm (10,1”) 16:10 display (1024x600)cu tehnologie LED

Grafica

Intel Graphics Media Accelerator 3150

Greutate si dimensiuni

1,4kg (inclusiv bateria);

182.8 x 26.4-32.9 x 268 mm (l x H x L)

Aplicatii

VAIO Gate; MusicStation; PMB VAIO Edition; VAIO Media Plus; VAIO Care; VAIO Transfer Support; VAIO Update; VAIO Smart Network; Internet Explorer 8; Windows Live Essentials Suite; Adobe Reader 9; McAfee (60 de zile fara actualizare); Norton Online BackUp Trial

Altele

WLAN 802.11b/g/n; Bluetooth 2.1+EDR; camera web MOTION EYE; boxe stereo plus microfon mono; 3xUSB; culori disponibile: albastru inchis,alb, roz

Cele mai citite