Ultra-portabilul Sony VAIO P lansat in Romania

Mai mic decat un notebook, mai inteligent decat un smartphone, noul Sony VAIO P este partenerul ideal pentru o experienta multimedia in miscare.

 Cu o greutate de doar putin peste600g si perfect adaptat la dimensiunile unui buzunar sau ale unei posete, noul VAIO P ofera performantele unei configuratii complete Windows® si posibilitati nelimitate de utilizare.

 Ideal pentru persoanele ocupate, aflate mereu in miscare, VAIO P este primul notebook  VAIO conceput pentru utilizare din mers. Pointing stick-ul central este completat de un touch-pad si doua butoane de mouse amplasate pe rama ecranului in laterale, facilitand utilizarea confortabila, din picioare, cu degetele mari ale ambelor maini.

  Sony Vaio P

Gama VAIO P marcheaza prima serie de notebook-uri Sony cu GPS integrat si busola digitala. Ideal pentru orientare si informare, poate fi util in localizarea hotelului, sau a celui mai apropiat restaurant intr-un oras necunoscut.

 Noua functie VAIO Location Search ofera posibilitatea de a vizualiza harti in timp real, fara a fi dependenta de un browser de internet. Pozitia pe harta si orientarea cardinala sunt afisate alaturi de punctele de interes si informatiile despre starea vremii.

 Caracteristicile de portabilitate ale notebook-ului sunt accentuate de modulul  3G Everywairincorporat, care faciliteaza conexiunea 3G la retelele mobile.

 Noul VAIO P este si primul notebook Sony cu accelerometru integrat, care raspunde la miscarile fizice. Simpla miscare a notebook-ului in stanga sau in dreapta este suficienta pentru a naviga printre fotografii sau printre paginile unui document PDF, sau pentru a naviga prin indexul paginilor de web accesate.

 De asemenea, senzorul recunoaste momentul in care VAIO P este in pozitie verticala, rotind automat imaginea pentru o citire facila a documentelor si paginilor de web. Butoanele suplimentare de mouse al notebook-ului sunt pozitionate special pentru navigarea in pozitie verticala – precum o carte sau o revista.

 Noua gama VAIO P este armonios gandita pentru a oferi usurinta in utilizare, cu o tastatura completa, pentru redactare fara efort si un ecran cu rezolutie 16:9 pentru vizionarea filmelor sau a paginilor web. În plus, modelul dispune si de un senzor de lumina ambientala, care ajusteaza automat iluminarea ecranului.

 Pentru mai mult confort, modelul este prevazut cu  butoane pentru acces rapid la Internet si functia de depanare VAIO Care. De asemenea, exista un buton pentru modificarea rezolutiei ce mareste automat dimensiunea fonturilor sau ofera posibilitatea de a urmari filme de inalta definitie.

 Disponibila in doua culori (negru si portocaliu), noua serie VAIO P este completata de o varietate de accesorii optionale elegante, incluzand husa din silicon cu perforatii individualizate cu snur, pentru transport facil oriunde, oricand.

  


Model

VAIO P11S1E

Procesor

Intel® Atom Z540

OS

Genuine Windows 7 Home Premium (32-bit)

Memorie

2GB DDR2 SDRAM

SSD

64GB SSD Flash Drive

Ecran

20cm (8”) VAIO Display Plus (1600x768)

Grafica

Intel Graphics Media Accelerator 500

Culori

Orange, Negru

Greutate & dimensiuni

0,632kg (cu baterie);

120 x 19,8 x 245 mm (D x H x W)

Baterie

Pana la 5 ore (MobileMark 2007) / Pana LA 10 ore cu bateria suplimentara (BPL23, achizitionata separat)

Altele

Accelerometru; GPS si busola digitala; WLAN 802.11b/g/n; Everywair 3G pana la 7.2 Mbps; Bluetooth 2.1+EDR; boxe stereo si microfon; camera MOTION EYE; 2xUSB; Acces rapid la Internet, functia Assist, butoane de modificare a rezolutiei

Cele mai citite