Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Aplicatii iPhone pentru a controla bucataria

Noua bucatarie Impact este compatibila cu aplicatiile iPhone.

Ati vrut vreodata sa verificati bucataria atunci cand erati la munca? Ei bine, acum, cu inovatia de la Apple, acest lucru este posibil.

Pentru toti luptatorii pentru mediu, specialistul in design interior american, a proiectat o bucatarie noua, perfecta pentru dumneavoastra si pentru sotul lenes / sotia lenesa. Noul concept include tot ceea ce este obisnuit, inclusiv un frigider, masina de spalat vase si da, asa cum va asteptati, un ceas. Conceptul Impact, creat de Artefact, urmareste sa consume eficient energia utilizand un design inovativ.

Cu toate astea, aparatele utilizate de conceptul Impact nu sunt singura chestie interesanta; acestea includ o serie de aplicatii diverse, unele dintre cele mai comune fiind asociate cu telefonul mobil iPhone. Aplicatia poate realiza multe actiuni, inclusiv administrarea bugetului, monitorizarea emisiilor de carbon, control termostat si grafic lunar al utilizarii carbonului.

Cu toate acestea, chiar si cu aceste actiuni utile, cel mai bun lucru inca nu vi l-am spus. Cu aceasta aplicatie, puteti sa impartiti activitatea dumneavoastra cu prietenii pe facebook; sigur cea mai interesanta stire de anul acesta, care cu siguranta va va trimite sa cumparati aceasta aplicatie. Sub imaginea reclamei va scrie "Ana a scazut temperatura in frigider..."

Bucataria este simplista si inovatoare, aplicatia este foarte utila, iar conectivitatea este de-a dreptul fantastica.

impact aplicatii iphone

Cele mai citite

Error: No articles to display