Rivalul Google Android iTunes soseste anul acesta

Bucurie in randul utilizatorilor de Android deoarece rivalul iTunes Google se apropie.

Mult discutatul rival al Google iTunes se va lansa la sfarsitul acestui an conform unor surse din industria applicatiilor pentru muzica.

Discutiile au loc intre gigantul cautarilor si cei din industria aplicatiilor pentru muzica si creatorii celui mai mare motor de cautare ar dori sa ia iTunes de la Apple. Serviciul va fi disponibil atat pe internet cat si pe telefoanele mobile Android, permitand utilizatorilor sa caute si sa descarce muzica direct pe telefon.

Sistemul va porni ca parte a unui magazin care utilizeaza motorul de cautare Google inainte de a deveni serviciu propriu pe baza de abonament din anul 2011. Acest serviciu este o adaugare la aplicatia desktop pentru muzica anuntata la conferinta I/O, in urma achizitionarii Simplify Media de catre Google.

Aplicatia desktop va permite utilizatorilor de Android sa asculte muzica de pe computerele personale prin intermediul unui serviciu de internet dedicat.

Desi detaliile nu sunt foarte clare in acest moment, muzica este urmatoarea in agenda Google, inainte de a lansa o librarie digitala anul acesta.

Pe tocuri de la Apple, urmele pasilor Google devin mai stridente...

 

android itunes

Cele mai citite