Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Apple a vandut peste 1.5 milioane de iPhone 4 in prima zi

Dupa ce oficial Apple a recunoscut ca a avut peste 600.000 pre-comenzi in America pt iPhone 4, in prima zi de lansare, acum se pare ca cifra este mult mai mare. 

Astfel, lansarea noului model de telefon a fost efectuata simultan in alte 4 tari: Franta, Germania, Marea Britanie si Japonia. Pt aceste tari nu s-au dat cifre oficiale ale vanzarilor. Dar presupunand ca in fiecare s-au comandat macar un sfert din numarul oficial din America, rezulta ca Apple a vandut in prima zi cel putin 1.2 milioane de iPhone 4.

Pe langa aceasta cifra aproximativa, Apple a confirmat inca 100.000 de bucati pastrate pe vanzare in magazinele proprii si inca 50.000 rezervate pt vanzarea pe Best Buy. Deasemenea lantul de magazine Walmart a vandut Iphone 4, dar nu se stie cate bucati. Adaugand aceste valori la cifra obtinuta mai sus rezulta ca Apple a vandut aproximativ 1.5 milioane de iPhone 4 intr-o singura zi. In acest fel Apple isi depaseste vechiul record de 1 milion de unitati intr-o saptamana, stabilit cu iPhone 3GS.

Nu este de mirare faptul ca 77% din cumparatorii de iPhone 4 sunt vechi utilizatori de iPhone. Pe langa acestia, utilizatorii altor marci au trecut in tabara Apple: 6% au avut Blackberry, 3% au avut telefoane cu Android, 2% foloseau Nokia si 12% aveau telefoane de la alti producatori.

Vom putea comanda noul iPhone 4 de la Orange incepand cu luna iulie conform declaratiilor facute de DORIN ODIATIU, director marketing Orange Romania care a anuntat "Orange va aduce in urmatoarele saptamani ultima versiune a terminalului iPhone de la Apple."

Radu Apostolescu, director marketing eMAG, nu exclude posibilitatea ca telefonul iPhone 4 sa se gaseasca si in cel mai mare magazin virtual din Romania. "Daca va fi posibil, cu siguranta il vom aduce, insa e prea devreme pentru a discuta despre iPhone 4"

iphone4_sales

Cele mai citite

Error: No articles to display