Speedo Aquashot camera rezistenta la apa

O noua camera, un nou gadget pe care sa il adaugati in valiza de vacanta.

Doriti sa plecati in sezonul estival in concediu, intr-o zona plina de soare si caldura? Decat sa va luati o camera ieftina care sa se strice la primul strop de apa, de ce sa nu va cumparati noua camera extraordinara Speedo Aquashot.

Este o camera care poate inregistra clipuri video cu dumneavoastra si prietenii dumneavoastra atunci cand va distrati in valuri. Ei bine, specificatiile nu sunt extraordinare pentru pasionatii de tehnologie, dar este cu siguranta este gadgetul ideal pentru vacanta.

Nu veti reusi sa faceti pozele pe care le face o camera compacta criminala, dar aceasta noua camera asortata cu costumul de baie are cateva caracteristici foarte "smechere". Este resistenta la apa la adancimi de pana la 3 m, are zoom digital 4x si 5 megapixeli.

 

O noua camera, un nou gadget in plus in valiza de vacanta.  Doriti sa plecati in sezonul estival in concediu, intr-o zona plina de soare si caldura? Decat sa va luati o camera ieftina care sa se strice la primul strop de apa, de ce sa nu va cumparati noua camera extraordinara Speedo Aquashot.  Are o camera care poate inregistra clipuri video cu dumneavoastra si prietenii dumneavoastra atunci cand va distrati in valuri. Ei bine, specificatiile nu sunt extraordinare pentru pasionatii de tehnologie, dar este cu siguranta gadgetul ideal pentru vacanta.  Nu veti reusi sa faceti pozele pe care le face o camera compacta criminala, dar aceasta noua camera asortata cu costumul de baie are cateva caracteristici foarte

Cele mai citite