Telefoane mobile Nokia: Ghidul cumparatorului

Ce este un telefon mobil Nokia?
Cand va ganditi la Nokia, va ganditi  la un telefon mobil cu navigare clasica prin meniuri care nu s-au schimbat prea mult de-a lungul anilor si cu un look clasic; telefoane mobile subtiri precum modelul Nokia 1100. Telefonul cu cele mai mari vanzari de-a lungul timpului, 1100 a fost vandut in aproximativ 200 de milioane de unitati de la lansarea din 2003. Nokia este de departe cel mai mare producator de telefoane mobile cu o cota de piata de 33 procente, iar in timp ce a ramas in urma la telefoane mobile smartphone, seria N axata pe utilizator si seria E orientata pe afaceri au vanzarile cele mai mari.

Ce va place la telefoanele mobile Nokia?
Cele mai bune telefoane mobile de la Nokia sunt solide, cu sitem de operare Symbian, cel mai utilizat sistem de operare. Seria N a fost prima care a oferit o camera de buna calitate, redare muzica, clipuri video si navigare GPS, toate pe un ecran de dimensiuni decente, in plus fata de caracteristicile de moda veche, iar noul N97 ramane un smartphone solid.

N900 utilizeaza sistemul de operare Maemo in favoarea Symbian si este mult mai distractiv de folosit, iar optiunea tastaturii QWERTY disponibila pe majoritatea telefonelor mobile smartphone le mentine popularitatea in randul oamenilor de afaceri, care nu stiu nimic despre ce inseamna acest multi-tasking - pe care Nokia a realizat-o de ani buni...

Ce nu va place la telefoanele mobile Nokia?
Telefoanele mobile au aratat si s-au comportat la fel multi ani, iar noul N900 pare destul de greoi in comparatie cu alternativele sexy de la Apple, HTC si RIM, deci succesul companiei Nokia se bazeaza mai mult pe loialitatea cumparatorilor decat pe inovatie. Destul de tarziu, Nokia a introdus ecranele touchscreen  dar sistemul de operare Symbian nu este tocmai potrivit pentru utilizarea pe ecrane touchscreen. Nokia ar trebui sa inteleaga ca navigarea pe internet, retelele sociale, multimea de aplicatii de calitate si experienta sublima a utilizatorului sunt acum mult mai importante decat familiaritatea si o camera cu lentile Carl Zeiss.

Ce urmeaza la Nokia?
Symbian 3, pe telefonul mobil N8, este urmatoarea mare speranta Nokia. Desi rapoartele nu aratau un mare salt inainte pentru sistemul de operare invechit in termenii experientei utilizatorului, Nokia sustine ca va aduce "peste 100 imbunatatiri in ceea ce priveste utilizarea". Acestea includ: o interfata simplificata, ecrane personalizabile, grafica imbunatatita si suport multi-touch. Symbian 4, care va fi lansat la inceputul anualui 2011, va oferi o imagine noua sistemului de operare Symbian.

Meego este un alt motiv de bucurie. Colaborarea intre Nokia si Intel va avea ca rezultat un alt sistem de operare open source care porneste de la sistemul de operare Maemo, dar poate fi utilizat pe platforme diferite, atat pe tv cat si pe telefonul mobil smartphone. Aplicatia descarcata pe un dispozitiv va functiona pe toate celelalte.

Telefoane mobile Nokia: N900, N8, N97

Ce spune Nokia despre dumneavoastra?
Nu va place sa pierdeti timpul. Ati avut intotdeauna un telefon mobil Nokia si mereu veti avea unul pentru ca este de incredere, isi face treaba si camera arata de obicei destul de bine.

 

nokia telefoane mobile

 

telefoane mobile Ghid telefoane mobile

Vreti sa va cumparati un nou telefon mobil smartphone si nu stiti care sunt cele mai bune telefoane mobile? Nu cumparati nimic pana nu cititi ghidul nostru complet in care va ajutam sa va alegeti telefonul mobil.

Telefoanele mobile smartphone sunt indiscutabil cea mai importanta forma a tehnologiei.

Click pentru a vedea care sunt cele mai bune telefoane mobile

 

 

Cele mai citite