Telefoane mobile WinMo: Ghidul cumparatorului

Ce este un telefon mobil WinMo?
Acum 10 ani, Microsoft a lansat Windows Mobile. Atunci nu era niciun telefon mobil iPhone sau Android, iar oamenii doreau sa utilizeze aceleasi siteme ca pe calculator. WinMo a oferit mini-versiuni de Office, Outlook, MSN Messenger, Internet Explorer si Windows Media Player pentru cele dintai dispozitive do-it-all - atat pe telefoane mobile smartphone cat si pe PDA. In 2004 WinMo detinea 23% din vanzarile de telefoane mobile smartphone, dar in anul 2008 cifra s-a injumatatit.

Acest lucru se datoreaza unei competitii mai mari, dar spune ceva si despre esecul Microsoft in incercarea de a mentine sistemul de operare actualizat la noua concurenta...

Ce va place la telefoanele mobile WinMo?

Oamenii de afaceri inca utilizeaza telefoane mobile Windows, si sistemul de operare potrivit pentru  companii - care va permite sa accesati emailul, desktop-ul de la birou si sa vizualizati atasamentele in toate formatele Microsoft - ceea ce il face atractiv si astazi. Cu noul Windows Mobile 6.5, Internet Explorer Mobile 6 si cu HD2 HTC si interfata Mini Sense HD intrecandu-se pe sine, sistemul de operare Microsoft incepe sa se alinieze cu Apple si Android in termeni de simplu de folosit si bucuria utilizarii. Desi, pentru a fi corecti, prin "a se alinia cu" ne referim la "a avea un decalaj mai mic".

Ce nu va place la telefoanele mobile WinMo?

Cota de piata Windows Mobile a scazut an de an si a ajuns acum pe locul 5 cu 6,8 procente conform rapoartelor Gartner. Motivul pentru aceasta scadere este evident: WinMo 6.5 pastreaza multe dintre defectele primei sale versiuni: complexitate ridicata, sistemul de operare nu este potrivit pentru ecrane touchscreen - si, bineinteles, in primul rand - aplicatiile si serviciile pentru camera, media player si orice care poate fi provizoriu numit "amuzant".

Faptul ca telefoanele mobile iPhone, Android si seria E Nokia au prezentat deja aceste aplicatii utilizatorilor nu ajuta deloc.

Ce urmeaza la WinMo?
La sfarsitul acestui an Microsoft va incepe in cele din urma procesul de rebranding, reinoind sistemul de operare Windows Phone 7 pentru telefoane mobile. Faptul ca va fi integrat cu serviciul pentru jocuri online Microsoft Xbox Live si va oferi o compatibilitate extraordinara cu retelele sociale  sugereaza faptul ca abordarea plictisitoare de altadata va deveni istorie. Cu suport multi-touch in cele din urma, sa speram ca noul WinMo ne va incanta...

Telefoane mobile WinMo: HTC HD2, HTC HD Mini


Ce spune un telefon mobil winMo despre dumneavoastra?

Sunteti adeptul sigurantei, stiti ce va place si alegeti intotdeauna ce va place. Sunteti probabil un profesionist IT si preferati mancarea deja sarata, fara sa fie nevoie sa mai adaugati ceva.

winmo telefoane mobile

 

telefoane mobile Ghid telefoane mobile

Vreti sa va cumparati un nou telefon mobil smartphone si nu stiti care sunt cele mai bune telefoane mobile? Nu cumparati nimic pana nu cititi ghidul nostru complet in care va ajutam sa va alegeti telefonul mobil.

Telefoanele mobile smartphone sunt indiscutabil cea mai importanta forma a tehnologiei.

Click pentru a vedea care sunt cele mai bune telefoane mobile

 

 

Cele mai citite