Telefoane mobile iPhone: Ghidul cumparatorului

iphone telefoane mobile

Ce inseamna iPhone?
Un milion de unitati vandute in 74 de zile; 51 de milioane de telefoane mobile vandute de la lansare; 4 miliarde de aplicatii descarcate de pe internet. Apple iPhone a luat nastere ca un mix unic, fascinant de caracteristici extraordinare - multitouch, integrare superlativa intre navigator, telefon, email, media player si iTunes Store - si sa nu uitam - cut and paste. Au fost adaugate apoi 3G si App Store, iar iPhone a devenit mai degraba o platforma decat un telefon mobil, jocurile de pe telefonul mobil smartphone imbunatatindu-l. Acum, se bucura de acelasi succes de care s-au bucurat o data branduri ca Walkman sau Biro.

Ce va place la telefonul mobil iPhone?
Datorita combinatiei dintre Android si hardware imbunatatit pe care o gasim la o serie de rivali, nu putem spune despre telefonul mobil iPhone ca mai este in "faza imperiala". Oricum, ramane marca de referinta multumita faptului ca este usor de folosit si datorita extinderii App Store.

Exista acum o aplicatie pentru orice ocazie, un joc pentru fiecare calatorie cu metroul, iar iPhone 4 si sistemul de operare iOS 4 sunt continuu imbunatatite, deschizand subtil noi posibilitati si pastrand lucrurile care ruleaza bine. Succesul atrage succesul, si orice dezvoltator de aplicatii cunoscut va avea in vedere platforma iPhone inainte de Android, BlackBerry sau Windows.

Ce nu va place la iPhone?
Daca nu sunteti pregatiti sa treceti la iPhone 4, probabil ca suferiti din cauza invidiei care se va abate asupra dumneavoastra. Telefonul mobil iPhone 3GS inca arata bine, dar zilele sale au trecut, si inca are multe dintre defectele cu care s-a nascut iPhone: durata de viata a bateriei scazuta, camera invechita si pret ridicat. Chiar daca iPhone 4 are cele mai bune specificatii disponibile la un telefon mobil, nu inseamna ca intrece cu mult un telefon mobil HTC Desire care este, in schimb, mult mai ieftin. De asemenea, ne-am cam saturat de numeroasele zvonuri si speculatii legate de fiecare particica a telefonului mobil iPhone, desi acestea ar trebuit sa fie un avantaj, nu-i asa?

Ce urmeaza la iPhone?
Pasul urmator evident este adaugarea suportului FaceTime la 3G in loc de incarnarea sa actuala Wi-Fi. Anul viitor ar trebui sa vedem primul iPhone 4G si cresterea de 5 ori a vitezei - telefonul mobil 4G HTC Evo s-a lansat deja si se bucura de atentie mare in Statele Unite.

Un telefon mobil iPhone 5 cu conectivitate 4G ar trebui sa faca pentru o conferinta video ce a facut 3G pentru navigarea pe internet. Daca Apple a vorbit serios despre popularizarea video conferintelor - a fost avuta in vedere incepand cu anul 2003 si niciodata indeplinita, sa fim realisti - poate vor gasi un mod elegant de a tine un iPhone 5 pe birou, astfel incat video conferintele sa poat fi tinute fara a fi nevoie sa stai cu telefonul in mana...

Telefoane mobile iPhone: iPhone 3G, iPhone 3GS


Ce spune despre dumneavoastra un telefon iPhone?
Apreciati caracteristici ca tactilitate, stil si usurinta de utilizare. Sunteti creativ si probabil mai aveti si alte dispozitive marca Apple.

 

telefoane mobile Ghid telefoane mobile

Vreti sa va cumparati un nou telefon mobil smartphone si nu stiti care sunt cele mai bune telefoane mobile? Nu cumparati nimic pana nu cititi ghidul nostru complet in care va ajutam sa va alegeti telefonul mobil.

Telefoanele mobile smartphone sunt indiscutabil cea mai importanta forma a tehnologiei.

Click pentru a vedea care sunt cele mai bune telefoane mobile

 

 

Cele mai citite