Misteriosul Dell Mini 3V lansat pe piata chineza

Haideti sa jucam jocul "ghiceste telefonul". Dell are un telefon nou pentru dumneavoastra - oamenii priceputi de la TENAA au lansat un alt telefon mobil de la gigantul calculatoarelor. Ca de obicei, nu se mentioneaza nimic despre dimensiunile ecranului, tipul ecranului sau despre sistemul de operare, dar noi spunem ca acest telefon mobil, care arata extraordinar, functioneaza atat pe TD-SCDMA (China Mobile) cat si pe retelele GSM (suport HSDPA).

Pozele ne dezvaluie o camera de 5 megapixeli cu blitz si posibil o camera in partea din fata. Acest lucru poate suna ca un pachet promitator, dar nu veti putea utiliza la capacitate maxima acest telefon mobil in afara Chinei: foloseste WAPI in loc de WiFi si caracteristica de redare TV se presupune a fi disponibila doar pentru televiziunea digitala exclusiv chineza CMMB. Este trist, dar ar mai putea fi o speranta cu o modificare usoara a caracteristicilor sau cu dragostea lui Froyo pentru acest copil ciudat.

Daca priviti cu atentie partea din spate a noului telefon mobil Mini 3V, acesta sugereaza un touchscreen rezistent, lucru de asteptat avand in vedere complexitatea de caracteristici chinezesti.

 

dell mini 3 v telefon mobil

Cele mai citite