Lansare Thermaltake ARMOR A60

Thermaltake  a lansat o noua carcasa din seria Armor, aducand pe piata noi tehnologii prietenoase pentru utilizatori. Ca si predecesorii clasei sale, noua Armor A60 pastreaza aspectul stilat si prezenta impunatoare.

Armor A60

Vorbim aici de prima carcasa cu SideClick EasySwap, adica posibilitatea de a schimba hard disk-ul prin partea laterala a carcasei, fara a scoate panoul acoperitor. Acest lucru este permis prin prezenta unei fante in panoul stanga, prin care are acces un sertar de hdd. In acest mod va fi foarte usor de umblat la hard, mai ales ca exista si tehnologia hot-swap, care permite schimbarea hdd fara oprirea calculatorului. Nu trebuie decat sa impingeti sertarul pana auziti un "click" si in momentul urmator Windows-ul va recunoaste hard-ul si-l veti putea folosi.

Armor A60 Lateral   

Pe partea din fata se afla un port USB 3.0, unul USB 2.0, interfetele pentru microfon si boxe si un port e-SATA. Astfel veti putea conecta rapid perifericele dorite, fara a fi necesar sa accesati partea din spate a carcasei.

Armor A60 Interfete  

 

In interior aveti spatiu pentru 5 hard disk-uri si 3 unitati optice. Hard-urile le puteti accesa prin partea laterala a carcasei (numai unul prin fanta din panoul lateral, celelalte necesitand scoaterea panoului), iar unitatile optice se pot schimba prin partea din fata.

Armor A60 Interior  

Pentru ventilare optima, carcasa prezinta 3 ventilatoare pre-instalate: unul de 12cm in fata, unul de 12cm in spate si unul de 20cm in plafon. In plus mai puteti instala inca 4 ventilatoare in carcasa, in caz de nevoie.

Sursa de alimentare va fi montata in partea de jos si se va ventila prin aerisirea existenta in podeaua carcasei.

 

Pretul recomandat de vanzare al lui Armor A60 este de 89,90$

Cele mai citite