iPhone 4 va fi rechemat in fabrica, spun expertii in PRiPhone 4 ar trebui rechemat in fabrica daca Apple vrea sa se incheie cu povestile despre telefonul de inalta clasa care continua sa aiba probleme cu semnalul. Acesta este opinia unui expert in comunicate de criza, care sustine ca Apple trebuie sa se ocupe de aceasta situatie neplacuta.

"Apple va fi fortat sa recheme in fabrica acest produs" spune profesorul Matthew Seeger. "Este extrem de important. Imaginea brandului este cel mai important lucru pe care il are Apple. Acest lucru este potential devastator."

Alti lideri in PR sustin de asemenea ca rechemarea in fabrica a telefoanelor mobile iPhone trebuie sa aiba loc. Unul dintre acestia, dr. Larry Barton, spune, "Raspunsul lor a fost fad. A fost la limita iresponsabilitatii. Sunt in pericolul de a pierde increderea clientilor si de a sifona imaginea brandului, care este infinit mai valoroasa decat orice produs."

Avand in vedere bucata din Consumer Reports de ieri si moderarea comentariilor utilizatorilor de catre Apple pe site-ul sau, problema aceasta nu va muri. Daca Apple va rechema telefonul mobil in fabrica, practic, ar putea insemna o reala durere de cap pentru o companie recunoscuta pentru produsele sale de inalta calitate.

 

apple iphone 4 telefon mobil

Cele mai citite