Camera Canon LEGRIA HF M32

Noua camera HD se va lansa in septembrie.

Faceti cunostinta cu noua camera Legria HF M32, cel mai nou model Canon. Daca vi se pare un pic familiara, este deoarece imparte cu modelul M31 lansat de curand senzorul HD CMOS, lentile cu zoom optic 15x si touchscreen LCD de 2.7 inch. Are, de asemenea, acelasi stabilizator de imagine si caracteristici Touch si Track, aceleasi procesor DIGIC DV III si produce aceleasi calibru de 3.3 megapixeli.

Deci ce este nou la aceasta camera ? Capacitatea de stocare. Si anume, camera HF M32 are acum spatiu de stocare dublu. Are, de asemenea, suport card SDXC pentru stocare.

Camera Canon LEGRIA HF M32 va fi lansata in septembrie. Nu se da niciun detaliu legat de pret, dar modelul actual M31 se vinde la 600 de euro, deci ar trebui sa ne asteptam la ceva similar.

 

Noua camera HD se va lansa in septembrie.  Faceti cunostinta cu noua camera Legria HF M32, cel mai nou model Canon. Daca vi se pare un pic familiara, este deoarece imparte cu modelul M31 lansat de curand senzor HD CMOS, lentile cu zoom optic 15x si touchscreen LCD de 2.7 inch. Are, de asemenea, acelasi stabilizator de imagine si caracteristici Touch si Track, aceleasi procesor DIGIC DV III si produce aceleasi calibru de 3.3 megapixeli.  Deci ce este nou la aceasta camera ? Capacitatea de stocare. Si anume, camera HF M32 are acum spatiu de stocare dublu. Are, de asemenea suport card SDXC pentru stocare care mareste si mai mult timpul de inregistrare.  Camera Canon LEGRIA HF M32 va fi lansata in septembrie. Nu se da niciun detaliu legat de pret, dar modelul actual M31 se vinde la 600 de euro, deci ar trebui sa ne asteptam la ceva similar.

Cele mai citite