Logitech Z506 – boxe pentru PC si consola

Z506, cele mai noi boxe Logitech te lasa sa le conectezi aproape la orice echipament, precum PC-ul personal, consolele PLAYSTATION3 (PS3), Xbox 360, Wii, iPod -ul sau DVD player-ul. Le poti conecta rapid la consola de gaming folosind o conexiune RCA, la un PC prin placa de sunet sau la player-ul de muzica cu ajutorul unui jack de 3,5 mm.

Pentru ca sistemul Logitech Surround Sound Z506 sa fie usor de setat, toate cablurile sunt colorate iar sistemul include un cablu-accesoriu pentru placi de sunet si playere muzicale. Boxele Z506 suporta doua dispozitive conectate simultan.

Dispunand de sunet stereo surround, boxele Z506 pot converti doua canale stereo in surround, oferind un avantaj competitiv in timpul jocurilor, in care ai nevoie sa-l auzi pe inamic cum se strecoara prin spatele tau.

Cu o putere de 75 de wati, noile boxe de la Logitech pot umple camera cu sunet curat si plin si pot face chiar sa tremure ferestrele. Subwoofer-ul ofera un bas adanc care da viata melodiilor preferate, filmelor si jocurilor. De asemenea, poti sa controlezi nivelul bass-ului, in functie de adancimea dorita, iar cand nu vrei sa deranjezi vecinii, sistemul Logitech Surround Sound Z506 include un jack de casti pentru auditii private.

Sistemul Logitech Z506 va fi disponibil in Europa incepand cu luna august la un pret recomandat de 89,99 Euro.

Logitech Z506

Cele mai citite