Problemele cu semnalul la iPhone 4 rezolvate cu o carcasa gratuita

Jobs a declarat:  "Stim ca vedeti barele indicatoare de semnal cum dispar atunci cand tineti telefonul mobil intr-un anumit mod, este urmare a faptului ca telefoanele mobile nu sunt perfecte. Dar oamenii au reportat o mai buna receptie cu aceasta antena decat s-a vazut vreodata."

Apoi, contrazicandu-se singur, a spus ca apelurile incheiate spontan care au reprezentat o problema pentru multi utilizatori, au crescut "Chiar daca ne gandim ca iPhone 4 este superior 3GS din punct de vedere al antenei... are un procent mai mare de apeluri inchise din cauza semnalului picat decat 3GS."

In cele din urma, nu a fost vorba despre rechemarea in fabrica prezisa. A fost, oricum, un pas inainte in directia buna pentru Apple dupa foarte multe critici la problema absolut evidenta care a inceput cu insasi Jobs care i-a spus unui cumparator "nu tine telefonul asa !"

In ciuda introducerii carcasei gratuite, problema ramane, oricum. Utilizatorii de iPhone care vor sa utilizeze telefonul mobil in toata splendoarea sa, dezbracat, o pot face doar cu riscul caderii semnalului si a inchiderii spontane a apelurilor. Pentru fanaticii Apple care nu sunt ingrijorati de acoperirea iconitei si incontestabilei tehnologii uimitoare  cu acel atat de important logo fruct, carcasa gratuita este un rezultat pozitiv al unei alte lansari de produs cu probleme.

 

"E greu de acceptat ca avem o problema, dar este bine ca situatia afecteaza doar o mica parte dintre utilizatori", a spus Jobs. Apoi a anuntat ca Apple a vandut mai mult de 3 milioane de iPhone 4 in trei saptamani si ca telefonul a fost considerat de multe publicatii ca fiind Numarul 1 intre smartphone-uri.

iPhone-4-_poza1

Cele mai citite