Samsung: Galaxy S gratuit pentru utilizatorii britanici de iPhone 4Clientii Apple care au postat mesaje legate de problemele cu semnalul ale telefonului mobil iPhone 4 contului de twitter @samsungukmobile vor primi telefoane mobile gratuite - Galaxy S Samsung. Asa cum au spus cei de la Samsung: "Da, vom da telefoane mobile Galaxy S. Suntem mandri de acest telefon si vrem sa ajunga in mainile oamenilor."

@samsungukmobile a primit recent mesaje pe twitter de la noii proprietari Samsung. Un exemplu de mesaj este: "Salut, noul Galaxy S a fost livrat! Sper ca acesta sa rezolve dilema alegerii unui telefon mobil ;) Vom vedea ce ai realizat, Samsung."

Raspunsul Samsung este cel mai recent raspuns impotriva conferintei Apple despre problemele cu semnalul ale telefonului mobil iPhone 4 la care Steve Jobs a demostrat pe o serie de telefoane mobile ale competitorilor ca problemele de semnal ce apar la iPhone 4 apar si la alte telefoane mobile care nu sunt tinute in mana corect, citez "un fapt intalnit la orice telefon wireless". Acum este randul tau, Apple.

samsung galaxy hello

 

samsung apple

Cele mai citite