Apple: Si Motorola Droid X are probleme cu semnalul

Motorola se alatura companiilor Nokia, HTC, Samsung si BlackBerry in topul telefoanelor care au probleme cu semnalul.

Problema telefoanelor mobile de care nu ati stiut niciodata a devenit de curand foarte mare: conform site-ului Apple, telefonul mobil Motorola Droid X are si el probleme cu semnalul, daca nu este tinut corect in mana.

Site-ul are acum cinci filmulete cu telefoane mobile ale competitorilor, in care arata ca toate au probleme cu semnalul daca nu sunt tinute corect in mana. In unele dintre acestea, inginerul Apple tine telefoanele mobile in mana intr-un mod cel putin ciudat.

Jobs s-a luat de competitorii sai prima data la conferinta "antennagate" la care a anuntat ca utilizatorii de iPhone 4 vor primi carcase gratuite pentru telefonul mobil sau li se vor returna banii in cazul in care au cumparat una. Aceasta masura ii va costa pe cei de la Apple aproximativ 175 milioane de dolari. Jobs a demonstrat cu trei telefoane mobile, BlackBerry Bold 9700, Samsung Omnia II si HTC Eris, ca si receptia acestora poate fi afectata daca nu sunt tinute corect in mana. De atunci, site-ul a mai adaugat materiale cu telefonul mobil Nokia N97 si acum, Motorola Droid X a ajuns in acest punct fierbinte.

Droid X, succesorul telefonului mobil Droid / Milestone a inregistrat vanzari impresionante in Statele Unite, unde a fost lansat acum doua saptamani, se pare ca si datorita problemelor de semnal ale telefonului mobil iPhone 4. Pana acum, Motorola nu a avut nicio reactie la includerea in topul rusinii alcatuit de Jobs, dar, dupa ce am vazut raspunsurile celorlalti competitori, ne asteptam la ceva foarte intepator.

 

droid x motorola

Cele mai citite