Apple lanseaza LED Cinema Display de 27inch

Noul monitor Apple cu tehnologie LED suporta o rezolutie maxima de 2560 x 1440 pixeli, are camera iSight integrata, microfon si boxe, hub pentru USB 2.0 si conector universal MagSafe. Raportul de imagine este 16:9.

LED Cinema Display are culori vii si contrast exceptional si foloseste un display construit pe baza tehnologiei IPS (in-plane switch) pentru a sustine unghiul lateral de vedere de 178 grade. Noul LED Cinema Display este ideal pentru calculatoarele Apple, fie ele MacBook sau desktop.

Monitorul include conectorul MagSafe prin care se poate incarca orice notebook Mac, un conector Mini DisplayPort si 3 interfete USB 2.0 pentru conexiuni externe si care permit incarcarea iPhone si iPod.

Sensorul ambiental ajusteaza automat luminozitatea in functie de conditiile exterioare si foloseste energie doar cat este nevoie pentru o imagine perfecta. Construit cu tehnologie LED fara mercur, sticla fara arsenic si materiale reciclabile, noul LED Cinema Display intruneste conditiile Energy Star 5.0.

Led Cinema Display va fi disponibil din septembrie la pretul de 999 $.

LED Cinema Display

Cele mai citite