Iti dau reducere 1% la PC Garage

Android 2.2 FroYo - caracteristici

Deci ce este mai exact FroYo si de ce ar trebui sa va intereseze?

Noua versiune a sistemului de operare Android, Android 2.2 cu nume de cod FroYo (prescurtarea de la Frozen Yogurt) a fost lansat la Google I/O in mai.

Dupa luni intregi de asteptare, FroYo va fi inclus pe noul HTC Desire in Europa, urmand apoi sa fie pe Samsung Galaxy S. Utilizatorii de Google Nexus One au deja in mana lor actualizarea, iar HTC Evo este si el pe lista bucuriei FroYo.

Ce este FroYo si la ce sa ne asteptam cand vine vorba de noul sistem de operare Android?

Crestere a vitezei de rulare a sistemului de operare Android

Primele zvonuri anuntau o uriasa imbunatatire a vitezei, care urma sa fie de 6 ori mai rapida, in functie de sistemul de referinta utilizat. Aceasta a fost atinsa utilizand o tehnologie truc cunoscuta sub numele de compilare just-in-time care creste viteza de rulare Java semnificativ. Un numar urias de jocuri si aplicatii sunt create in Java.

Suport Flash

FroYo va suporta Flash Player 10.1 si testele au aratat ca majoritatea site-urilor realizate in flash vor rula normal - o mare imbunatatire pentru fanii Android.

Card SD pentru memorarea aplicatiilor

Aplicatiile puteau fi descarcate doar in memoria de 512MB, lasand oportunitatea potentialului de 32 GB sa se piarda. Aceasta incetinea performanta si micsora numarul aplicatiilor ce puteau fi instalate. Cu expansiunea pe cardul micro SD, exista sute de aplicatii care va asteapta...

WiFi hotspot
Android 2.2 permite conectivitatea dispozitivelor cu Wi-Fi la fel ca prin USB. Practic, asta inseamna ca va puteti verifica e-mailul si sa navigati pe netbook utilizand telefonul mobil. Unii operatori vor bloca aceasta caracteristica sau vor introduce schimbari.

Conexiune prin USB
In aceeasi zona de conexiune, hotspot portabil si a setarilor pentru wireless si retele, veti gasi un checkbox pentru conexiunea USB. Din nefericire, conexiunea Bluetooth nu este inca suportata.

 

android 2.2 froyo

Cele mai citite