Colia S402 - telefon mobil pentru cei mai in varsta

Cand vederea si auzul incep sa-si piarda din vigurozitate, inseamna ca varsta incepe sa-si puna amprenta pe organismul nostru. Atunci ne vin in ajutor diferite echipamente, care ne ajuta sa tinem pasul cu timpul. Un astfel de ajutor apare si pe piata romaneasca - telefonul mobil Colia S402. Multitudinea de functii din smartphone-uri sunt dificile pentru cei mai in varsta, iar buntoanele mici sunt greu de citit. Telefonul despre care vorbim se remarca la prima vedere prin aspectul indreptat spre cei cu vederea mai slaba, butoanele fiind destul de mari, la fel si caracterele de pe ecran. Dupa ce incepi sa-l folosesti, constati ca in difuzor sunetul este foarte puternic, un lucru necesar pentru cei cu auzul mai slab.

Colia S402

Meniul este in limba romana, iar functiile telefonului cuprind primordial functii necesare efectuarii de convorbiri. Totusi exista si un radio FM, un player de MP3-uri si suportul pentru card SD. Ecranul este monocrom, fapt ce ajuta la o durata de standby a bateriei de peste 10 zile.

Colia S402 dispune de un buton SOS, configurabil pentru apelarea fie a serviciului de urgenta 112, fie a unei persoane apropiate. In cazul unui incident neplacut, posesorul telefonului poate solicita ajutor prin apasarea timp de 3 secunde a acestui buton amplasat convenabil pe spatele carcasei.

Colia S402 SOS

Pe langa toate functiile adaptate pentru utilizatorii varstnici, Colia dispune si de un accesoriu optional foarte util: un dispozitiv de masurare a tensiunii arteriale. Acesta se conecteaza prin cablu la telefon pentru afisarea rezultatului.

Colia S402 functioneaza in retelele operatorilor Cosmote, Orange si Vodafone. Telefonul cantareste 75 de grame si include un handsfree. Pretul recomandat de importator este de 198 lei (TVA inclus) si nu implica niciun abonament de telefonie.

 

Cele mai citite