Canon lanseaza proiectorul LV-8235 UST (ultra-short throw)

Canon anunta lansarea proiectorului LV-8235 UST (ultra-short throw), ce ofera una dintre cele mai scurte distante de proiectie disponibile pe piata.

Cel mai nou membru al gamei Canon LV poate proiecta imagini de calitate ridicata la 2500 de lumeni de la distante extrem de scurte, oferind utilizatorilor mai multa libertate pentru instalarea intr-o varietate extinsa de locatii. O imagine cu diagonala de 80 inch poate fi proiectata in cazul in care aparatul este la numai 2,4cm departare de ecran, oferind acces la pozitii din care anterior era dificil de proiectat – pe tavane, pereti sau pardoseli.

Ideala in special pentru mediile de educatie si de afaceri este pozitionarea dispozitivului aproape de ecran, asigurand ca umbrele sunt limitate ca distributie, iar lumina nu straluceste in ochii prezentatorului. Difuzorul incorporat de 10W este suficient de puternic pentru a face fata in sali de sedinte sau sali de clasa, fara a fi nevoie de un sistem audio extern, in timp ce lampa cu 3000 de ore de viata (in modul Eco) necesita intretinere minima, costul total de exploatare al echipamentului fiind tinut la nivel minim.

Canon LV-8235 UST

Caracteristicile Auto Set si Auto PC asigura instalarea rapida si usoara, cu dispozitivul configurat pentru a proiecta dintr-o gama larga de surse digitale si widescreen: LV-8235 UST ofera intrare HDMI si WXGA (rezolutie panoramica de 1280 x 800 si raport de imagine 16:10), pentru a fi utilizate impreuna cu laptop-uri.

LV-8235 UST este, de asemenea, ideal pentru utilizarea cu table interactive, din ce in ce mai des intalnite in sectorul educatiei, iar Colour Correct Function asigura utilizatorul de reproducerea culorilor naturale chiar si atunci cand se proiecteaza pe o suprafata colorata sau pe tabla. Un raport de contrast ridicat de 2000:1 permite dispozitivului sa produca nuante profunde de negru si imagini vii.

Alte aplicatii pentru dispozitivul ultra-short throw variaza de la instalarea cu costuri reduse in muzee, expozitii si alte zone de interes pana la semnalizare digitala, cu o dimensiune a imaginii variind de la 60 inci la un maxim de 110 inch.

LV-8235 UST poate fi utilizat intr-un mod rentabil pentru a crea imagini prin retro-proiectie. De exemplu, retailerii il pot folosi pentru a afisa campanii sau proiecta promotii prin fereastra magazinului direct pe trotuar, pentru a atrage trecatorii .

Julian Rutland, Canon Visual Communication Product and Solutions Director, spune: ''Piata proiectoarelor ultra-short throw este in crestere rapida, pe masura sporirii numarului organizatiilor care obtin beneficii din crearea de proiectii de impact chiar si in cele mai mici spatii. LV-8235 UST este ideal pentru afaceri variind de la agentii de publicitate la educatori, aducand tehnologia de ultima ora intr-un interval de pret accesibil si deschizand noi posibilitati pentru afisare.''

De asemenea, pentru a obtine o experienta de invatare alternativa sau pentru a da viata imaginilor afisate, LV-8235 UST este compatibil 3D folosind Frame Sequential Display Method. Aceasta metoda proiecteaza imagini pentru ochiul stang si ochiul drept la viteze foarte mari si necesita ochelari stereoscopici de tip activ.

LV-8235 UST va fi disponibil in Europa incepand cu luna noiembrie 2011.

 

Cele mai citite