Samsung a lansat GALAXY Tab 7.0 Plus

Samsung a anuntat lansarea modelului GALAXY Tab 7.0 Plus. Oferind o experienta multimedia portabila, pe un ecran de 7 inci, GALAXY Tab 7.0 Plus imbina puterea si productivitatea, intr-un dispozitiv chic si usor de manevrat. GALAXY Tab 7.0 plus este dotat cu platforma Google AndroidTM Honeycomb, pentru o experienta de utilizare intuitiva.

Avand un display de 7 inci, GALAXY Tab 7.0 Plus ofera portabilitate sporita, cantarind doar 345g si avand o grosime de numai 9,96 mm. Dimensiunile compacte permit dispozitivului sa incapa cu usurinta in buzunarul unei jachete sau intr-o poseta, ceea ce il face ideal pentru utilizatorii cu un stil de viata activ.

Cu un display de 7 inci, GALAXY Tab 7.0 ofera o experienta de utilizare rapida si intuitiva, gratie procesorului dual core de 1,2 GHz, foarte performant. Mini Apps permite multitasking eficient prin fuzionarea a 7 aplicatii usor de accesat printr-o bara de accesorii aflata in partea inferioara a ecranului principal. Utilizatorii pot lansa aplicatiile favorite, cum ar fi playerul muzical sau calendarul, sub forma unor pop-up-uri deasupra aplicatiilor ce ruleaza pe tot ecranul. In plus, interfata dispozitivului poate fi personalizata gratie functiei Live Panel.

Samsung Galaxy Tab 7.0

Navigarea pe Internet este acum mai usoara, datorita suportului Adobe Flash si conectivitatii HSPA+ ultrarapide, ce ofera o viteza de pana la 3 ori mai mare decat o conexiune HSPA conventionala. Mai mult, functia Wi-Fi Channel Bonding uneste doua canale intr-unul singur pentru o conexiune mai buna si transfer de date la o viteza de pana la 2 ori mai mare.

GALAXY Tab 7.0 Plus ofera suport pentru apeluri de voce si video, fara a fi nevoie de un headset. Prietenii si familia raman mereu aproape, gratie ecranului de inalta calitate, cu o dimensiune generoasa.

Display-ul de WSVGA de 7 inch poate afisa videoclipuri Full HD, iar suportul DivX multi codec asigura suportarea unei varietati de formate. Un clipboard virtual imbunatatit, ce stocheaza text si imagini, permite copierea si lipirea usoara a imaginilor, adauga un plus de valoare acestor capacitati. GALAXY Tab 7.0 include si o galerie de imagini optimizata, ce dispune de navigare split-screen, precum si posibilitatea de a localiza fotografiile si de a detecta fetele capturate, pentru o gestionare mai usoara.

In plus, GALAXY Tab 7.0 Plus este dotat cu serviciile Social Hub, Readers Hub si Music Hub. Social Hub aduce la un loc contactele utilizatorului, calendarul si emailul, precum si mesageria instantanee si conexiunile din retelele sociale, intr-o interfata usor de folosit. Readers Hub ofera continut pentru e-reading, precum e-books, ziare si reviste. Music Hub ofera acces la peste 13 milioane de cantece, oriunde v-ati afla.

GALAXY Tab 7.0 Plus va fi disponibil intai in Indonezia si in Austria, de la sfarsitul lunii octombrie si apoi, treptat, la nivel global, inclusiv in Asia de Sud-Est si Sud-Vest, SUA, Europa, CIS, America Latina, Orientul Mijlociu, Africa, Japonia si China.

 

Specificatii:

Retea

 HSPA+ (HSDPA 21Mbps /HSUPA 5.76Mbps) 900/1900/2100
EDGE/GPRS   850/900/1800/1900

Procesor

 1.2GHz Dual Core Processor

Ecran

 7 inch, WSVGA(1024 x 600) TFT LCD

OS

Android 3.2(Honeycomb)

Camera

Main(spate): 3 MP with LED Flash

Sub (fata) : 2 MP for video call

Action Shot, Panorama Shot, Smile Shot

Video

Codec : MPEG4, Divx, Xvid, H.263, H.264, VC-1, WMV7/8, VP8

Format : 3GP, MPEG4, WMV, AVI, MKV

Playback : 1080p Full HD@30fps

Inregistrare : QVGA@15fps

Audio

Codec : MP3,WMA, AMR-NB, AMR-WB, AAC, AAC+, e-AAC+, AC-3, Flac

Midi(SMF), WAV, OGG

apt-X Bluetooth Codec

Music Player cu SoundAlive

3.5mm Ear Jack

Functii cu valoare adaugata

 Samsung Apps

 Samsung Kies 2.0/ Samsung Kies air

Samsung TouchWiz

- Live Panel

- Mini Apps

Social Hub
- Integrated Messaging(Email, SMS, SNS, MMS), Contacts/ Calendar Sync

- POP3/IMAP Email & Exchange Active Sync

 Readers Hub/Music Hub

(vor fi disponibile pentru descarcare prin Samsung Apps dupa lansare)

GoogleTM Mobile Services

- GmailTM, Google TalkTM, Google SearchTM, YouTubeTM, Android Market TM,

- Google MapsTM cu Google Places si Google Latitude

 Smart Remote

-Remote Control pentru Global/ Electronic Program Guide pentru America de Nord

 A-GPS

 Enterprise Solutions

 Adobe Flash

 Document Viewer

Conectivitate

 Bluetooth® technology v 3.0

 USB 2.0 HS & Host

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n

Wi-Fi CH bonding &dual band & Direct,

Senzor

 Accelerometer, Digital compass, Proximity

Memorie

 8Gb(RAM) + 16/32GB Memorie interna (ROM) + microSD (pana la 32GB)

Dimensiuni

 193.65 x 122.37 x 9.96 mm, 345g

Baterie

 Baterie standard, Li-on 4,000 mAh

 

Cele mai citite