iPhone 4S confirmat de Apple

Noua generatie Apple iPhone este iPhone 4S si nu Apple iPhone 5? Dupa luni de speculatii si zvonuri nenumarate Apple a lansat oficial telefonul mobil Apple iPhone 4S; noua generatie va fi disponibila incepand cu 14 octombrie.

Confirmat oficial de Tim Cook la evenimentul Let's talk iPhone, iPhone 4S va beneficia de noul sistem de operae iOS5 precum si caracteristici de ultima generatie inclusiv procesor dual-core.

Dezvaluind noul telefon mobil, Cook a spus: ''Clientii iubesc telefonul mobil iPhone si este constant numarul unu in orice top.'' Chiar daca iPhone 4S vine cu acelasi design ca iPhone 4, Cook spune ca acesta este "complet nou" la interior.

iphone 4s

Caracteristici Apple iPhone 4S

Incercand sa intreaca noii lideri de piata Samsung Galaxy S II si HTC Sensation XE, noua generatie Apple va beneficia de acelasi procesor dual-core de la iPad 2 permitand o grafica de sapte ori mai rapida.

Confirmand ceea ce asteptam la iPhone 5, camera a fost imbunatatita la 8 megapixeli oferind posibilitatea de a realiza imagini mari cu detectare faciala si abilitati de inregistrare Full video 1080p.

Avand acelasi design ca iPhone 4, iPhone 4S va fi disponibil in alb si negru cu acelasi ecran imens impresionant Retina.

Primele dispozitive vor veni cu noul sistem de operare iOS 5 preinstalat, iPhone 4S va beneficia de integrare Twitter cu sistem nou de notificari precum si functie mail imbunatatita, iar versiunea de 64GB se adauga versiunilor de 16GB si 32GB.

Data de lansare Apple iPhone 4S

Nu stim inca cand va ajunge in Romania telefonul mobil Apple iPhone 4S. Te vom tine la curent. Poti intra pe pagina noastra de Facebook.

Pret Apple iPhone 4S

Pretul noului iPhone mult asteptat a fost dezvaluit pentru modelel de 16, 32 si 64 GB. Modelul de 16GB va fi de aproximativ 2.500 de lei.

Cele mai citite