Notebook-ul ASUS Automobili Lamborghini VX7 in Romania

ASUS a lansat marti seara laptopul exclusivist ASUS-Automobili Lamborghini VX7 in cadrul unui eveniment special. Bolidul IT a fost dezvaluit audientei de Roxana Nemes, in compania netbook-urilor ASUS-Automobili Lamborghini VX6.

Istoria seriei de laptopuri ASUS-Automobili Lamborghini a inceput in 2006 prin lansarea modelului VX1. Laptopurile au fost perfectionate an de an, gama culminand in 2011 cu prezentul VX7. Acesta a fost precedat de netbook-urile din aceeasi serie.

Puternicul ASUS-Automobili Lamborghini VX7 a fost admirat de cei prezenti la evenimentul de lansare in Romania, aprecierile indreptandu-se atat asupra design-ului unic cat si asupra dotarilor tehnice de invidiat. Elementele fine si detaliile constructive imprumutate de la celebrul automobil sport au fost primele remarcate.

Asus Automobili Lamborghini VX7

Notebook-ul VX7 reprezinta punctul culminant al colaborarii ASUS-Automobili Lamborghini, fiind un produs premium destinat consumatorilor avizati, care isi doresc in egala masura luxul si avansul tehnologic. Liniile subtile de design cresc performanta prin caracterul lor practic, dar sunt si un tribut adus stilului si ingineriei Automobili Lamborghini. De exemplu, fantele de ventilatie din spatele carcasei lui VX7 permit disiparea rapida a caldurii, imitand sistemul de evacuare si stopurile unice ale automobilelor Lamborghini. Filosofia de design se aplica in aceeasi masura butonului de pornire, similar celui de pornire a motorului, suportului de maini acoperit cu piele si constructiei usoare, dar durabile din aluminiu. Touchpad-ul ceramic si tastatura iluminata sporesc confortul in ''cursele'' lungi de operare IT.

Asus Automobili Lamborghini VX7

ASUS-Automobili Lamborghini VX7 preia puterea procesorului Intel Core i7 2630QM tactat la 2GHz si a fost primul notebook din lume cu grafica discreta NVIDIA GeForce GTX 460M cu 3GB GDDR5. Utilizatorii beneficiaza de asemenea, de stocare hibrida cu o capacitate de 1TB SSH, cu performante similare unui hard disk cu 10.000 rpm, oferind acces utra-rapid la date.

Construit pentru a reflecta ultra-sportivitatea si aspectul agresiv al modelelor Automobili Lamborghini, modelul VX7 este livrat in nuante distincte: portocaliu, negru si fibra de carbon.

ASUS-Automobili Lamborghini VX7 este disponibil in Romania la pretul aproximativ de 9000 de lei (inclusiv TVA). Modelul are ecran LED 15.6'' FullHD, 16GB RAM, placa video NVIDIA GeForce GTX 460M cu 3GB GDDR5, unitate Blu-ray combo, doua harduri hibride a cate 500 GB si sistem de operare Windows 7 Ultimate.

Asus Automobili Lamborghini VX7

Cele mai citite