Samsung Galaxy Nexus - caracteristici

Daca te uiti la titlu si nu intelegi nimic, Samsung Galaxy Nexus este numele telefonului Galaxy Nexus Prime despre care am mai vorbit, urmatorul telefon mobil nascut din colaborarea Samsung/Google. Este corect, este acelasi smartphone cu Ice Cream Sandwich care se anunta a fi cea mai importanta lansare de anul acesta, dupa iPhone 4S. Acum stim si caracteristicile acestuia.

samsung nexus

Lista completa de caracteristici a fost dezvaluita si, daca este adevarata, acesta promite sa fie un telefon mobil extraordinar in mai multe moduri. Ecranul este un mamut de 4.65 inch cu tehnologie super AMOLED cu o rezolutie de 1,280x720 pixeli. Capturi video de 1080p, cu aceeasi camera de 5 megapixeli si o camera in partea din fata de 1.3 megapixeli.

In ciuda dimensiunilor gigantice (nu departe de tableta Samsung Galaxy Note), are o grosime de 9mm. Are spatiu de stocare de 32GB, procesor dual-core de 1.2 GHz si NFC pentru plati wireless.

Urmeaza sa fie anuntat marti, la evenimentul Samsung Mobile Unpacked 2011. Conferinta e numita ''Episodul Google'' deci ne asteptam ca telefonul Android sa aiba un pret de top. Iti vom da detaliile oficiale atunci cand acestea sunt facute publice.

Cele mai citite