HTC Sensation XL cu tehnologia audio Beats lansat oficial

Producatorul taiwanez de telefoane mobile HTC a lansat noul telefon cu Beats Audio - HTC Sensation XL cu sitem de operare Google Android.


HTC a lansat primul telefon mobil complet cou cu tehnologia audio Beats by Dr Dre - HTC Sensation XL - un telefon mobil cu ecran de 4.7 inch cu Android.

Dupa ce a lansat HTC Sensation XE, primul dispozitiv Beats, producatorul taiwanez de telefoane mobile s-a intors cu un alt telefon mobil de inalta generatie pe piata telefonelor cu Android si a smartphone-urilor cu calitati audio premium.

HTC Sensation_XL

Caracteristici HTC Sensation XL

Alaturi de afisajul WVGA de 4.7 inch cu rezolutie 800x480p, Sensation XL va beneficia de procesor single core de 1.5 GHz cu 768MB de RAM si memorie interna de 16GB.

Pe frontul multimedia, noul HTC Sensation XL va benefica de camera de 8 megapixeli in partea din spate cu obiectiv f/2.2 28mm cu unghi larg specializat in lumina slaba cu flash LED. O a doua camera de 1.3 megapixeli poate fi gasita in partea din fata cu abilitati de inregistrare video de 720p HD sunt sustinute de calitatile audio stereo.

Avand un sunet audio de calitate, Sensation XL beneficiaza de calitatile tehnologiei audio Beats si va veni cu o pereche de casti Beats.

Data de lansare si pret HTC Sensation XL

Telefonul va fi disponibil incepand cu 2 noiembrie.

Ce parerea ai despre HTC Sensation XL cu tehnologia audio Beats?

Cele mai citite