Samsung va solicita ordine de interdictie impotriva Apple iPhone 4S

Samsung in media digitale si tehnologii de convergenta digitala, a anuntat astazi faptul ca are in plan solicitarea in Paris (Franta) si Milano (Italia) a unor ordine preliminare de interdictie impotriva vanzarii modelului Apple iPhone 4S pe pietele respective.

Cererile de interzicere preliminara din Franta si Italia fac referire la doua incalcari de patente ce privesc tehnologia de telecomunicatii wireless, anume standardele Wideband Code Division Multiple Access (WCDMA) pentru handset-urile mobile 3G.

Tehnologia in cauza este esentiala pentru functionarea optima a retelelor si dispozitivelor telecom, iar Samsung considera ca incalcarea acesteia de catre Apple este prea grava si ca vanzarea lui iPhone 4S ar trebui interzisa.

Apple a continuat sa incalce in mod flagrant drepturile noastre de proprietate intelectuala si sa foloseasca tehnologiile noastre, iar noi ne vom apara drepturile de proprietate intelectuala. Samsung are in plan cererea unor interdictii preliminare in alte tari dupa evaluarea situatiei .

 

samsung logo

Cele mai citite